H@sky Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Asi před dvěma měsícem jsem si jí přivezl domů, koupil jsem jí od jednoho kluka, protože jsem se chtěl vyhnout kupovaní z bazaru jsem druhým majitelem v ČR a podle tachometru má najeto 143 000km, má kosmeticky vady na laku ale to se před jarem dořeší a vyleští. No sehnal jsem si na 406tku laďěný výfuk, který jsme museli před namontovaním trošku zrepasovat protože byl zašlej a totalně bez vaty. Jinak v plánu mám kola DOTZ které už jsou objednané, loketní operku a vysouvací LDC DVD, dát kratší antenu :-D a nechat stříknout kliky a zarcátka a komplet přeleštit celou karoserii zahladit škrábance a věci co k tomu patří. Teď auto půjde na rozvody a olej, a taky mi trošku uniká servo olej, někde od nádobky tak to se musí taky odstranit. Toť zatím vše. Pár fotek: Citovat
H@sky Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 Tak jsem zase zpátky a kola už mám dané na autě a překvapilo mě to víc než jsem čekam moc se mi líbí na 406tce.. Citovat
wooody Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 krasavice, jenom ji položit a je do i fešná krasavice Citovat
H@sky Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 No nevím no , ale asi to stejně jinak nediopadne než že pujdu dolů... Citovat
H@sky Odesláno 20. březen 2011 Autor Odesláno 20. březen 2011 To zas ne :-D ja s tím chci jezdit :-D Citovat
wooody Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 dá se s tim jezdit uplně normálně nevim proč mi furt nikdo nevěří Citovat
H@sky Odesláno 2. duben 2011 Autor Odesláno 2. duben 2011 Tak dneska jsem si pujčil molitanovej leštící kotouč, koupil jsem si pastu a jel jsem, máknul jsem si , ale vysledek je pekný sice ne tak jak jsem chtěl , ale to vůbec nevadí sral jsem se s tím asi 4 hodiny (leštění, na dvakrát umýt aby se psata smyla, umýt do čista a pak napastovat atzd...) jinak raceland se bude už brzo obejdnávat měli sjte pravdu je to vysoky jak koza chce to dolu... :-D Tady pár fotek z dneška. http://img859.imageshack.us/g/fotografie0697.jpg/ Citovat
v3nty Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Daj vedet jak to pak jezdí z tým sportovím Citovat
H@sky Odesláno 4. červen 2011 Autor Odesláno 4. červen 2011 Tak že po delší odmlce, stále čekám na podvozek a na kuži, která asi nedojde tak jí budu muset objednat jinde jinak mám už doma US svicení tak až bude zatmavovat světla tak ho tam zadělaáme, sundal jsem kouli a říkal jsem si že takhle to nechám jen že ten rám na to tažný je děsnej tak půjde dolů. Mezi tím mi odšla spojka tak se menil přítlačak a už je to v pohodě. Dál jsem pak pořídil loketní opěrku, nové radio a textilní černé koberečky v plánu mám ten podvozek kuži do interieru a dalších pár drobností. Pár fotek: Citovat
H@sky Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 Malý update nahozen RACELAND tak pár fotek ¨ [upravil dne 26/6/11 20:26 H@sky] Citovat
KapriQ Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Ten podvozok vyzera fajn... Tam Vam ludia zavidim, keby som ja peniaze mohol vrazit do niecoho takehoto ale mna stale vystavuju bezne problemy motora a naprav a nema to konca ... Uz teraz mam problem ze niekde chytam naraznik a spodok auta a neviem si predstavit mat auto par cm od zeme, ako by som sa vobec dostal na normalne miesta kde teraz chodim fakt neviem, jedine ze by som mal hydraulicky podvozok ktory by som ovladal z auta ako WOODOO CAR :-D Citovat
733thunder Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Kolko Ta vysiel podvozol?Teda ak to nie je tajomstvo.Dakujem Citovat
H@sky Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 KapriQ - hele tak jedině vzduchove podvozek , ale to nevím jestli se dělá na 406 :-D a pokud jo tak to bude kotel peněz, nemysli si mě taky pronásledujou tyhle problémy, sice zatím jen spojka , ale čekám že s podvozkem to všechno přijde :-D 733thunder - hele vyšlo to na 6500 čistě jen podvozekl jinak na auto jsme ho tam dávali s kámošem. wooody - přece jenom na tvoje slova došlo :-D Citovat
KapriQ Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 No to si ma teda \"utesil\" ... Mozno poviem blbost, ale aj keby by mi niekto ten podvozok daroval tak by som ho tam asi nedal ... No tak mna mozno spojka tiez caka ale zatial je to ok,teraz cakam kym auto pojde na rozvody, a vymenim silenbloky ramien - predok + zadok a opravym rucnu brzdu, a potom ma caka problem s motorom DUFAM ze \"LEN\" tesnenie hlavy inak explodujem a auto hodim do VAHU ... uz mam z toho hlavu v smutku, uz pol roka robim len na auto a uz ma to prestava bavit :/ ... Inak aky ma pre teba prinos ten podvozok ? ... Jak to sedi ? to musi sedet jak kacica ty voe, este aj s takymi gumami :X Ja planujem dat len 16tky kolesa 205/55 a asi to mi bude aj stacit Citovat
H@sky Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 No jako přínos to má ten že je to pekný když je to nízky jinak je to tvrdy jak prase , ale to já mám rád jak to hopsá, ale jinak jo sedí to jak prase mám tam gumy 205 a v zatáčkách jsem ujel kámošovi se superbem, tak že si stěžovat nemůžu Citovat
KapriQ Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Tak to ano to je fajn ... A btw aku mas spotrebu ty a s akou nohou ? ma to zaujima lebo mas kubaduru ako ja Citovat
H@sky Odesláno 26. červen 2011 Autor Odesláno 26. červen 2011 Hele abych ti řekl pravdu neměřil jsem ještě mám stavy kdy jezdím jako kokot, ale teď od dobyco mám podvozek si spíš užívám tu jízdu při zemi :-D m ale jako taky když je krádná silnice a zatačky tak se svezu, myslím si že tak těch 7-8 při težší noze jinak těch 6 a něco ??? ale ruku do ohně bych za to nedal... Citovat
chuck11 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Hele abych ti řekl pravdu neměřil jsem ještě mám stavy kdy jezdím jako kokot, ale teď od dobyco mám podvozek si spíš užívám tu jízdu při zemi :-D m ale jako taky když je krádná silnice a zatačky tak se svezu, myslím si že tak těch 7-8 při težší noze jinak těch 6 a něco ??? ale ruku do ohně bych za to nedal... To ani nedávej 7-8 budeš mít možná při lehké noze při težší ti radši ani psát nebudu:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.