Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tvoje auto je opravdu super dneska jsem ho měl tu čest vidět na Prague Car Festival a teda libový, pak když budeš chtít mam pár fotek.. :)

Odesláno

Musim napisat aj moj nazor, ktory sa mozno niektorym pacit nebude. Ako auto ako celok v pohode.

Ale zacnem od zaciatku : su tu ine kusy 406tiek, pred ktorymi fakt klobuk dolu a to uz len zato, ze ked na niecom clovek maka tak to stoji hlavne cas, ked neberiem do uvahy peniaze, a ked vidim tvoj projekt, tak v nom urcite nie je tolko casu, ako napr auto (Iba pre porovnanie) Čakoma - to je u mna pán s velkým P :papa

Auto v podstate od serie nie je nicim vynimocne, viem ze vela ludi odsudzuje tu kozenku na kapote a tu sa to hodi ?! Ok ...

Zlte hmlovky hodit na auto je tiez minimum. Ked uz davam kozenne sedacky do auta, tak nechat tam tapec z textilu mi pride trosku divne - nedokoncena praca. Kupit podvozok, a kolesa (Samozrejme kolesa robia auto - autom...) to je tiez len otazka penazi a vyberu, za mna musim povedat, ze tieto kolesa mi k 406 nepasuju, mozno tak ne nejaku Ameriku, nie na Francuza.

Ten tapec na plafóne, neviem ani co by som k tomu povedal, pokus pekny, ale za mna tiez urcite nie :)...

Dufam, ze nikto nebude zbrojit, o to mi fakt nejde, snad kazdy pochopil co som tymto chcel povedat :).

Nechcem aby si to zobral v zlom, len je to cisto moj osobny nazor na auto - a pracu s tym spojenu. Musel som to napisat uz len preto, lebo viem kolko casu tu stravili na autach iní clenovia, a ked sa o nieco \"nove\" pokusia, tak to kazdy zadupe do zeme, ako sa mu to nepaci. Alebo to nevedia vobec \"ocenit\" :)

Odesláno

Kapriq: hasky uz sem dlouhou dobu nic nedeva auto vypada vevnitr uz uplne jinak ty sedy tapecy tam uz nema ..... a opravdu tam nedal jenom podvozek a kola ma tam toho víc ale není to videt .....

Odesláno
Musim napisat aj moj nazor, ktory sa mozno niektorym pacit nebude. Ako auto ako celok v pohode.

Ale zacnem od zaciatku : su tu ine kusy 406tiek, pred ktorymi fakt klobuk dolu a to uz len zato, ze ked na niecom clovek maka tak to stoji hlavne cas, ked neberiem do uvahy peniaze, a ked vidim tvoj projekt, tak v nom urcite nie je tolko casu, ako napr auto (Iba pre porovnanie) Čakoma - to je u mna pán s velkým P :papa

Auto v podstate od serie nie je nicim vynimocne, viem ze vela ludi odsudzuje tu kozenku na kapote a tu sa to hodi ?! Ok ...

Zlte hmlovky hodit na auto je tiez minimum. Ked uz davam kozenne sedacky do auta, tak nechat tam tapec z textilu mi pride trosku divne - nedokoncena praca. Kupit podvozok, a kolesa (Samozrejme kolesa robia auto - autom...) to je tiez len otazka penazi a vyberu, za mna musim povedat, ze tieto kolesa mi k 406 nepasuju, mozno tak ne nejaku Ameriku, nie na Francuza.

Ten tapec na plafóne, neviem ani co by som k tomu povedal, pokus pekny, ale za mna tiez urcite nie :)...

Dufam, ze nikto nebude zbrojit, o to mi fakt nejde, snad kazdy pochopil co som tymto chcel povedat :).

Nechcem aby si to zobral v zlom, len je to cisto moj osobny nazor na auto - a pracu s tym spojenu. Musel som to napisat uz len preto, lebo viem kolko casu tu stravili na autach iní clenovia, a ked sa o nieco \"nove\" pokusia, tak to kazdy zadupe do zeme, ako sa mu to nepaci. Alebo to nevedia vobec \"ocenit\" :)

Tak podivej se pane chytrej tvuj nazor tady nikoho nezajima rejpat tady umi kazdej vis o mem aute totalni nic a budes tu delat chytryho? Podivej se nejdriv na to co mas ty a cim jezdis a pak tu hodnot , sice je pekny ze to nemyslis spatne , ale podivej se kdy jsem tu naposledy pridal posledni prispevek.

A teda pro takovehle rejpali jako je tento na aute je:

kola o rozmerech 17 pallcu 4x108 10j zadek s gumou 215/45 a predek 8,5j s gumou 205/40 pokud ti teda ty rozměry něco říkaj ty ameriko :-D

jen ta jedna guma co je na tom kole stojí jako tvoje sada kol co na autě máš a kdyby ses v tomhle světe kde se pohybuju trošku orintoval tak by jsi o těch kolech mluvil jinak , ale to po amaterovi nemůžu chtít a tím padem ani nějaký ocenění tech kol, chapu že se každýmu líbit nemusej , ale jsou to už relativně vzacny kola a už je neseženeš od tehle značky.:roker

zvenku jsou vsecny cerne plasty polakovane do cerne leskle (listy, kliky, zrcatka, plast u steracu, nizicky steracu , presni mrizka v narazniku atd).

Zadni naraznik je zavaren zahlazena dira po vyfuku na strese je antena zavarena, upraveny naraznik zadni u kol aby nedrely zahlazene hranky v blatnikach.

V interieru jsou ja jsi videl sedacky v kuzi, tapece volant a spodek palubky v kuzi !!!

Stropnice plato a abc sloupky jsou potazeny karovanou latkou plus v ackovem sloupku u ridice jsou vyrobeny 3 kaple na budiky ktere mi meri tlak teplotu oleje a volty ktere potrebuji vedet kdyz hraju audio zastavbou ktera je v kufru a takhle bych mohl pokracovat dal a dal a dal,

tak si slovacku preslapni a obcas se podivej na datumy prizpevku nez vypotis takovou modrost ;)

mimochodem projel jsem si tvé vlákno a zrovna ty nejsi ten pravý který by tu měl říkat něco o strávenem času na autě podle toho co jsem tam viděl. pokud se tedy něco nezměnilo :-D :-D

omlouvam se za diakritiku a obcasne preklepy prispevek je psan z telefonu.

[upravil dne 1/9/13 21:53 od H@sky]

Odesláno

Ja mam tu možnost si z Honzou psát a kdyby tu mel vypisovat vsechno co na aute je tak to je skoro na knížku ( A spoustu veci si na aute udelal sam v garazi az na ty slozitjsi veci jako je lakovani a podobne mu pomahali kamaradi ) a nestál by na mezinarodní vystave aut v Praze ;)

[upravil dne 31/8/13 22:03 od Print]

Odesláno

Ano Print ma naprostou pravdu\' za kterou mu dekuju, jsou to promakany zimni vikendy a nejenom vikendu i par celych tydnu. , malem me to stalo i vztah s moji velmi toleratni pritelkyni tak ze si myslim ze je v tom jak hromada penez tak hromada prace tak i hromada casu .

Felly diky tohle potesi a aspon pak vim ze se clovek nesnazi zbytecne a najde se nekdo kdo to oceni.

[upravil dne 31/8/13 22:02 od H@sky]

Odesláno

Přesně tak.. Ten Peugeot byl fakt pěknej, tebe sem teda neviděl prochazel sem když jste zrovna svačily..? :D Okolo asi 12.. Nevim zda si tam byl ty nebo ne.. :)

Ostatně šulina co měl modry brejle a bílý tričko jste si nevšimly :D

Odesláno
Ano Print ma naprostou pravdu\' za kterou mu dekuju, jsou to promakany zimni vikendy a nejenom vikendu i par celych tydnu. , malem me to stalo i vztah s moji velmi toleratni pritelkyni tak ze si myslim ze je v tom jak hromada penez tak hromada prace tak i hromada casu .

Felly diky tohle potesi a aspon pak vim ze se clovek nesnazi zbytecne a najde se nekdo kdo to oceni.

Vím o čem mluvíš chlape ;)

• O 4 měsíce později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...