Feelly Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Tak tvoje auto je opravdu super dneska jsem ho měl tu čest vidět na Prague Car Festival a teda libový, pak když budeš chtít mam pár fotek.. Citovat
Print Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 taky sem tam byl a podle meho jedno z nej aut ..... :-) Citovat
KapriQ Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Musim napisat aj moj nazor, ktory sa mozno niektorym pacit nebude. Ako auto ako celok v pohode. Ale zacnem od zaciatku : su tu ine kusy 406tiek, pred ktorymi fakt klobuk dolu a to uz len zato, ze ked na niecom clovek maka tak to stoji hlavne cas, ked neberiem do uvahy peniaze, a ked vidim tvoj projekt, tak v nom urcite nie je tolko casu, ako napr auto (Iba pre porovnanie) Čakoma - to je u mna pán s velkým P Auto v podstate od serie nie je nicim vynimocne, viem ze vela ludi odsudzuje tu kozenku na kapote a tu sa to hodi ?! Ok ... Zlte hmlovky hodit na auto je tiez minimum. Ked uz davam kozenne sedacky do auta, tak nechat tam tapec z textilu mi pride trosku divne - nedokoncena praca. Kupit podvozok, a kolesa (Samozrejme kolesa robia auto - autom...) to je tiez len otazka penazi a vyberu, za mna musim povedat, ze tieto kolesa mi k 406 nepasuju, mozno tak ne nejaku Ameriku, nie na Francuza. Ten tapec na plafóne, neviem ani co by som k tomu povedal, pokus pekny, ale za mna tiez urcite nie ... Dufam, ze nikto nebude zbrojit, o to mi fakt nejde, snad kazdy pochopil co som tymto chcel povedat . Nechcem aby si to zobral v zlom, len je to cisto moj osobny nazor na auto - a pracu s tym spojenu. Musel som to napisat uz len preto, lebo viem kolko casu tu stravili na autach iní clenovia, a ked sa o nieco \"nove\" pokusia, tak to kazdy zadupe do zeme, ako sa mu to nepaci. Alebo to nevedia vobec \"ocenit\" Citovat
Print Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Kapriq: hasky uz sem dlouhou dobu nic nedeva auto vypada vevnitr uz uplne jinak ty sedy tapecy tam uz nema ..... a opravdu tam nedal jenom podvozek a kola ma tam toho víc ale není to videt ..... Citovat
H@sky Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 Musim napisat aj moj nazor, ktory sa mozno niektorym pacit nebude. Ako auto ako celok v pohode. Ale zacnem od zaciatku : su tu ine kusy 406tiek, pred ktorymi fakt klobuk dolu a to uz len zato, ze ked na niecom clovek maka tak to stoji hlavne cas, ked neberiem do uvahy peniaze, a ked vidim tvoj projekt, tak v nom urcite nie je tolko casu, ako napr auto (Iba pre porovnanie) Čakoma - to je u mna pán s velkým P Auto v podstate od serie nie je nicim vynimocne, viem ze vela ludi odsudzuje tu kozenku na kapote a tu sa to hodi ?! Ok ... Zlte hmlovky hodit na auto je tiez minimum. Ked uz davam kozenne sedacky do auta, tak nechat tam tapec z textilu mi pride trosku divne - nedokoncena praca. Kupit podvozok, a kolesa (Samozrejme kolesa robia auto - autom...) to je tiez len otazka penazi a vyberu, za mna musim povedat, ze tieto kolesa mi k 406 nepasuju, mozno tak ne nejaku Ameriku, nie na Francuza. Ten tapec na plafóne, neviem ani co by som k tomu povedal, pokus pekny, ale za mna tiez urcite nie ... Dufam, ze nikto nebude zbrojit, o to mi fakt nejde, snad kazdy pochopil co som tymto chcel povedat . Nechcem aby si to zobral v zlom, len je to cisto moj osobny nazor na auto - a pracu s tym spojenu. Musel som to napisat uz len preto, lebo viem kolko casu tu stravili na autach iní clenovia, a ked sa o nieco \"nove\" pokusia, tak to kazdy zadupe do zeme, ako sa mu to nepaci. Alebo to nevedia vobec \"ocenit\" Tak podivej se pane chytrej tvuj nazor tady nikoho nezajima rejpat tady umi kazdej vis o mem aute totalni nic a budes tu delat chytryho? Podivej se nejdriv na to co mas ty a cim jezdis a pak tu hodnot , sice je pekny ze to nemyslis spatne , ale podivej se kdy jsem tu naposledy pridal posledni prispevek. A teda pro takovehle rejpali jako je tento na aute je: kola o rozmerech 17 pallcu 4x108 10j zadek s gumou 215/45 a predek 8,5j s gumou 205/40 pokud ti teda ty rozměry něco říkaj ty ameriko :-D jen ta jedna guma co je na tom kole stojí jako tvoje sada kol co na autě máš a kdyby ses v tomhle světe kde se pohybuju trošku orintoval tak by jsi o těch kolech mluvil jinak , ale to po amaterovi nemůžu chtít a tím padem ani nějaký ocenění tech kol, chapu že se každýmu líbit nemusej , ale jsou to už relativně vzacny kola a už je neseženeš od tehle značky. zvenku jsou vsecny cerne plasty polakovane do cerne leskle (listy, kliky, zrcatka, plast u steracu, nizicky steracu , presni mrizka v narazniku atd). Zadni naraznik je zavaren zahlazena dira po vyfuku na strese je antena zavarena, upraveny naraznik zadni u kol aby nedrely zahlazene hranky v blatnikach. V interieru jsou ja jsi videl sedacky v kuzi, tapece volant a spodek palubky v kuzi !!! Stropnice plato a abc sloupky jsou potazeny karovanou latkou plus v ackovem sloupku u ridice jsou vyrobeny 3 kaple na budiky ktere mi meri tlak teplotu oleje a volty ktere potrebuji vedet kdyz hraju audio zastavbou ktera je v kufru a takhle bych mohl pokracovat dal a dal a dal, tak si slovacku preslapni a obcas se podivej na datumy prizpevku nez vypotis takovou modrost mimochodem projel jsem si tvé vlákno a zrovna ty nejsi ten pravý který by tu měl říkat něco o strávenem času na autě podle toho co jsem tam viděl. pokud se tedy něco nezměnilo :-D :-D omlouvam se za diakritiku a obcasne preklepy prispevek je psan z telefonu. [upravil dne 1/9/13 21:53 od H@sky] Citovat
Print Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Ja mam tu možnost si z Honzou psát a kdyby tu mel vypisovat vsechno co na aute je tak to je skoro na knížku ( A spoustu veci si na aute udelal sam v garazi az na ty slozitjsi veci jako je lakovani a podobne mu pomahali kamaradi ) a nestál by na mezinarodní vystave aut v Praze [upravil dne 31/8/13 22:03 od Print] Citovat
Feelly Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Poslední fotky to jsou.. http://feelly.rajce.idnes.cz/Prague_Car_Festival nejkrasnější 406 co sem viděl.. Citovat
H@sky Odesláno 31. srpen 2013 Autor Odesláno 31. srpen 2013 Ano Print ma naprostou pravdu\' za kterou mu dekuju, jsou to promakany zimni vikendy a nejenom vikendu i par celych tydnu. , malem me to stalo i vztah s moji velmi toleratni pritelkyni tak ze si myslim ze je v tom jak hromada penez tak hromada prace tak i hromada casu . Felly diky tohle potesi a aspon pak vim ze se clovek nesnazi zbytecne a najde se nekdo kdo to oceni. [upravil dne 31/8/13 22:02 od H@sky] Citovat
Feelly Odesláno 31. srpen 2013 Odesláno 31. srpen 2013 Přesně tak.. Ten Peugeot byl fakt pěknej, tebe sem teda neviděl prochazel sem když jste zrovna svačily..? Okolo asi 12.. Nevim zda si tam byl ty nebo ne.. Ostatně šulina co měl modry brejle a bílý tričko jste si nevšimly Citovat
H@sky Odesláno 1. září 2013 Autor Odesláno 1. září 2013 Tak to jsem si opravdu nevšimnul... :-D Citovat
Bobo.KH Odesláno 2. září 2013 Odesláno 2. září 2013 Ano Print ma naprostou pravdu\' za kterou mu dekuju, jsou to promakany zimni vikendy a nejenom vikendu i par celych tydnu. , malem me to stalo i vztah s moji velmi toleratni pritelkyni tak ze si myslim ze je v tom jak hromada penez tak hromada prace tak i hromada casu . Felly diky tohle potesi a aspon pak vim ze se clovek nesnazi zbytecne a najde se nekdo kdo to oceni. Vím o čem mluvíš chlape Citovat
Rejty Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 auto fajn... kola hodne dobry, prace mnoho...palec horu:) Citovat
John Odesláno 13. leden 2014 Odesláno 13. leden 2014 Škoda,že už auto H@sky prodal... ale byl to krasavec. [upravil dne 13/1/2014 17:38 od John] Citovat
Rejty Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 progress je nevretná vec...hodne lidi b se mohlo poucit z jeho prace.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.