Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám ještě jednu otázku, když chci ty kola zapsat do TP co pro to musím udělat ? kámoš mi říkal něco o typovém listu, ale k těm kolum ho nemám sice ho projci co je prodavají ke kolum davaj, ale nejsou nové a ten majitel ho prý nemá. A do TP bych je chtěl nechat zapsat.

Odesláno

Jestli tuhle velikost v techničáku nemáš, tak pak si musíš koupit kola, ke kterým ti vydají typový list. Jestli ten typák mít nebudeš, tak buď můžeš jezdit s koly nelegálně a nebo si v pytli, stejně jako já - koupil jsem ojetá kola bez typáku. Ještě je možnost ty kola nechat přímo vyzkoušet na autě (podívej na \"DEKRA\"), ale to stojí dost,....

tohle byl můj topic problémem:

EDIT: ještě to jde prý takhle: \"Tak kup 16-ky s typáčem, zapiš, prodej a nahoď svoje kola co chceš.\"

-> i když to asi taky nepůjde, protože typák se píše přesně na ty jedny konkrétní kola, ne obecně :bojim

[upravil dne 13/2/11 15:06 Frozz]

Odesláno

Tak je to jasný, abych se vyhnu problémům s druhnutím atd tak dám gumy 205/45 17 a boužel typovej list se na tyhle kola k peugeotu nedělá tak že v TP nebudou.

Odesláno

taky jsem chtel 17tky aby to trochz vypadalo dokonce jsem mel vybrany s TL za slusnou cenu ale jak trochu povolil snih a projel jsem se do prahy po dalnici, tak se me s tech der udelalo blbe a valil jsem koupit 16tky kola :D

Odesláno

jasný to chapu, ale ja toho přes týden moc nenajezdím s osobakem, sedím pořád v naklaďáku tak že mám auto spíáš na vikendy a jedinou dálku kterou s tím asi pojedu bude možná chorvatsko jinak občas ta praha a okolí jinak si myslím že nic moc... :-D

Odesláno

Tady můžu mít od jednoho uživatele prave gumy 205/45 17 za pěknou cenu ještě to řešíme, a přemýšlím a jiných pružinách, ale pár lidí mi říkalo že to neni moc dobrý dát jen pružiny a tlumiče dát serie...

Odesláno

K těm Alu kolům nemám šrouby a nevím jestli je možný tam dát z plecháčů co tam mám popřípadě kde bych sehnal šrouby na ty hliníky ?

Odesláno

Když sem scháněl kola na moje kupé tak mi bylo řečeno že bych tam v pohodě narval 215\\35 19\".. sám tam mám 215\\45 17\" takže myslim že nebudeš mít problem,...

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...