Milan134 Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Zdravim,mam problem s abskom,,,jedna sa o dost specificku zalezitost:D ,zacalo to tym ze na diagnostike uz davnejsie pisal pc ze problem s prednym snimacom abs tento snimac sme s panom pastorkom tu z fora zda sa vyriesili bol asi len zaneseny konektor,,,,,teraz ale abs chvilu ide chvilu nie,,,po diagnostike vypisuje chybu-pocitac ale to sa mi nezda ved chvilami to normalne ide,,,,,ide o to ze je to haklive pravdepodobne na otrasy lebo ono kontrolka sa rozsvieti po prudkom brzdeni alebo casto aj po otrase pri prejazde spomalovacim prahom a po case zase zhasne a takto dookola takze fakt neviem:o Citovat
Milan134 Odesláno 13. únor 2011 Autor Odesláno 13. únor 2011 Ono stoji za uvahu ci to naozaj nemoze sposobovat ten predny lavy senzor ale preco potom mi pise na diag,,,Trvala zavada.Pocitac ABS. v aute nemam esp. Citovat
Milan134 Odesláno 13. únor 2011 Autor Odesláno 13. únor 2011 Takze zase to abs ide chvilu,,normalne brzdi,zaujimave ze aj ked kontrolka svieti -chyba pocitac tak pocitac komunikuje dokonca ide spustit aj test cerpadla atd samozrejme abs ide len ked kontrolka zhasne......mam pocit ako keby pri tych otrasoch sa nejaky kabel pohol a aj sekundove odpojenie jednotky abs vyhodnoti bsi ako zavada pc abs a tak system deaktivuje. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 taky myslím, že bude problém v kontaktu (konektoru) někde u kolových čidel, pak u jednotky ABS--zkus prostříkat spec. sprejem na kontakty Citovat
Milan134 Odesláno 13. únor 2011 Autor Odesláno 13. únor 2011 Lenze je mozne ze je zly kontakt na senzore kolesa ked diagnostika signalizuje chybu pocitaca abs?vid. obr. Teraz som si vsimol ze aj rychlost vozidla tam je zla skontrolujem to To INJ uz vyriesene to bolo len cidlo tlaku chladiva klimatizacia [upravil dne 13/2/11 18:56 Milan134] Citovat
PavelP123456 Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 nebude čidlo v háji už jsem to taky měl a musel vyměnit vše jsem očistil a zachvilku to bylo zasejc a když se vyměnilo bylo po problému Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.