Mirec.mm Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Ahojte chalani tak a po alternatore prichadza dalsi probleeem Blbne mi centralne zamykanie. ked mam nastartovane a vypnem klucom motor tak sa mi zamknu dvere. A potom ide z riadiacej jednotky centralu take tykanie. ked stlacim gombik na dialkovom to prestane a za chvilu znova. Casom sa to vypne same a teraz najnovsie aj ked zapnem klucik do prvej polohy sa samo zamkne. Co v tom moze byt? Dalsia vec je ze ked idem a pridavam auto trha a nejde plynule tiez nechapem. uz ma ten peugeot stve Citovat
leitoxxx1 Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 ked ti trha z motorom nesvieti ti kontrola motora.? Citovat
Maverick Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Ten centrál na dálkové ovládání je originál, nebo je do auta dodělávanej? Může to být jeho špatným zapojením. Citovat
Guest mirecmm Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 No zrejme od nova tam je ten central a netraha auto vlastne len trochu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.