jannny Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Zdravím, má niekto skúsenosti so žiarovkami piaa? Že vraj sú najlepšou alternatívou medzi žiarovkami, ak neuvažujem ísť do xenónov. Našiel som rôzne typy týchto žiaroviek líšiacich sa teplotou svetla, no zaujímala by ma ja životnosť...kde a za koľko... Citovat
Marcel00 Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 mozes sem dat konkretny link ? mne osobne piaa nic nehovori Citovat
jannny Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 http://www.bmwklub.sk/technicke-okienko/dorabane-xenony-a-predpisy-t12748-90.html v tomto vlákne nižšie je fotka s lagunou a octavkou, pozri na to... Citovat
Marcel00 Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 pozrel som si to, jedna sa o predimenzovane vlakno ziarovky, preto sa ani necudujem ze vydrzali tak malo. Pre bezne jazdiaceho vodica je za cenu vyse 70€ dost vela co v priemere vychadza na zivotnost max. pol roka. tuto sluzbu ti spravi aj OSRAm NIGHT BRAKER za 1/4 cenu cca 15€/2ks (momentalne vo Forstingeri H1). (H7 stoja 17€/2ks). je jasne ze aj tie osram vydrzia polovicu z toho co poriadne ziarovky. Ja ak budem kupovat ziarovky tak urcite tie OSRAM co maju oznacenie DAY & Life alebo take nieco. neviem hned teraz presne nazov opisat. a do dialkovych tie NightBraker, nakolko sa s nimi vela nesvieti tak aj polovicna vydrz mi prekazat nebude, lebo to bude apson na 5 rokov . este k tym foto, vobec by som sa neriadil foto porovnavackami. este ma napada. Peugeot ma v svetlach optiku co moze skreslit farebne spektrum alebo urcitiym sposobom to moze mat vysledny efekt ktory ta sklame. ide o to ze pred ziarovkou je nejake prekazka(optika) a uz to moze skreslit. Ja mam na aute menene jedno svetlo z dovodu ze nejaky imbecil zabudol dat zozadu tu capicu a cele svetlo po dazdi v prdeli (este povodny majitel). a uz je vidiet rozdiel ze tie optiky podavaju ine svetelne spektrum. Jedna sosovka je starsia druha novsia. Takze asi tolko ze aj toto ma vplyv na farbu a intenzitu svetla. Je to minimalne skoro nevidiet ale oko detailistu to vidi [upravil dne 11/2/11 09:29 Marcel00] Citovat
lacek206 Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 PIAA sú najkvalitnejšie žiarovky na trhu a vôbec celkovo viac menej sa používajú v závodných autách na okruhoch a celkovo v preťekoch kde nie sú použité xenóny nemám osobnú skúsenosť, svieťivosť oproti klasike určiťe veľká, životnosť neviem ale tá cena je dosť za to už sa dá kúpiť HID prestavbová xenón sada inak PIAA=kvalita... Citovat
Marcel00 Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 hid prestavbu do P407 by som urcite neriskoval, je tu o tom hodne. ale to som mimo temu. tak drzim palce. a vsetko dobre. Citovat
DERT123 Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 nieco o Piaa aj tu ..... http://www.tuning.sk/dokument-piaa-ziarovky-motorsport-rally-high-performance Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.