Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hucanie od prednej pravej casti motora p406


KapriQ

Recommended Posts

Ahojte, nieco mi huci v predu od motora,je to z pravej casti,ale neviem ci od kolesa alebo motora...

Popis : Huci to ked brzdim motorom (cize to bude asi nieco v motorovej casti), je jedno v akej rychlosti, vacsinou ked brzdim na trojke a dvojke, ked idem - a vyradim neutral auto ide potichu. Je to taky hrubsi ton hucania,neviem k comu to presne prirovnat, ale je to zvlastne ma to taky zvuk ako keby sa tam nieco drelo medzi sebou navzajom nejake 2 casti :X.(Mam aj nacate homok. klby,ale to je myslim ina sekcia)

Co by to mohlo byt ? Dalsi mesiac ma cakaju rozvody,myslim ze by to mohlo byt ono(dufam...), pripadne nejaky silentblok motora ?

Dakujem ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tazko povedat.Skus pozriet vyfuk a krycie plechy co su na karoserii okolo vyfuku.Nevyhoda je v tom, ze taketo veci sa tazko riesia pisanim. Pozri este poriadne okolo motora ci nieco nahodou sa neopiera o nieco. Moze to robit aj odtrhnuta prepazka vo vyfuku, ale ta by aj pri rozbehovani mohla rezonovat.Mozno, ze je to aj rozbity katalyzator...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V akom stave máš silentbloky motora? Najmä tie na pravej strane (v smere jazdy). Tie môžu spôsobovať vibtácie, lebo motor neni uchytený ako má. Postav sa pred voz, ľavou rukou chyť motor za hlavu a pohybuj s nim dopredu a dozadu. Uvidíš akú má vôľu a či sú silb. ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Mám ten samý problém a právě ho řeším. Mám 406 Old model r.v.1998 motor 1,8 benzín. Objel sem už několik servisů a zkoumal od vejfuku až po motor vše.Plechy to nikde nedělají a kde sem co našel a zajistil taky nepomohlo. V jednom servisu mi řekli že si myslí že je to něco na nápravě tak to budu dávat na servis aby to zkontrolovali. Je to rezonující zvuk a dělá to pouze při brzdě motorem. Když se vyřadí, přidá plyn a nebo sešlápne brzda zvuk ihned zmizí.Silenbloky na motoru jsem kontroloval a jsou OK takže ty jsem vyřadil. Kdybych na něco přišel přesněji dám vědět. Jinak uvítám každý nápad protože se s tím trápím už cca rok :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...