kaper Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 Liatinová!!! tiež som riešil rovnaký problém.Je to skoro ako benzin či diesel :D:D:D:D:D Vieš riešit benzín či diesel je jednoduchšie ako toto. Ked tu vložku obstavia už ju tažko vymením :D:D:D:D Citovat
Návštěvník Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Liatinová!!! tiež som riešil rovnaký problém.Je to skoro ako benzin či diesel :D:D:D:D:D Vieš riešit benzín či diesel je jednoduchšie ako toto. Ked tu vložku obstavia už ju tažko vymením :D:D:D:D :D no je to uhol pohladu ale osobne si myslím ked sa bude mat niečo pojebat je jedno či to je plech alebo liatina pojebe sa to tak či tak kolega má plechovú a je snou spokojný a teda fofruje do nej riadne ja mám liatinovú sice ešte len krátko ale tiež som spokojný.:super:super Citovat
omegaalfa Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 mám slovenskou kobok a je super, nikde se nic nekroutí, jak nová po třech letech a topím v ní docela často Citovat
jkmtrnava Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 páni, darmo si tu vysvetlujete to či ono, ved kaper chce kúriť asi menší domček, načo mu budú \"kachle\" za 1000 - 4000€ Ja mám liatinu so zdvojenou zadnou stenou ( proti prehriatiu) a kúrim s tým 100 štvorcov a bez problémov. Zo začiatku trochu prihodím a po dosiahnutí požadovanej teploty už len temperujem. Čo mi už robí radosť z pohladu na plápolajúci ohník. A na tento účel je liatina robená. P.s.: A ked sa mi to má pos..rať tak radšej vymením liatinu za menej evri ako plech za tisíce. Ale to je už na kaprovi, ako sa rozodne. Toť moj názor Citovat
kaper Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 páni, darmo si tu vysvetlujete to či ono, ved kaper chce kúriť asi menší domček, načo mu budú \"kachle\" za 1000 - 4000€ Ja mám liatinu so zdvojenou zadnou stenou ( proti prehriatiu) a kúrim s tým 100 štvorcov a bez problémov. Zo začiatku trochu prihodím a po dosiahnutí požadovanej teploty už len temperujem. Čo mi už robí radosť z pohladu na plápolajúci ohník. A na tento účel je liatina robená. P.s.: A ked sa mi to má pos..rať tak radšej vymením liatinu za menej evri ako plech za tisíce. Ale to je už na kaprovi, ako sa rozodne. Toť moj názor Vieš ale kaper ked bude kuriť v krbe tak potrebuje vykúriť aspon 120metrov štvorcových. Včera som mal nejakych panou na obhliadke a nukajú vložku 14kw mne sa to zdá dosť predimenzované. Akú mate vy a kolko metrov vykurujeťe?? [upravil dne 17/2/11 06:44 kaper] Citovat
jbily Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Líbí se mi některá krbová kamna (ne vložka) Jydepejsen. Nenašel jsem - aspoň pro orientaci - cenovou hladinu těchto kamen. Neznáte ji někdo - dodo407sw? Předpokládám, že budou pekelně drahá, ale líbí se mi, tak ať vím, kolik mám našetřit . Citovat
jkmtrnava Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Vieš ale kaper ked bude kuriť v krbe tak potrebuje vykúriť aspon 120metrov štvorcových. Včera som mal nejakych panou na obhliadke a nukajú vložku 14kw mne sa to zdá dosť predimenzované. Akú mate vy a kolko metrov vykurujeťe?? [upravil dne 17/2/11 06:44 kaper] Až ťa to zaujíma ja tých 100 štvorcov kúrim 12 kw vložkou. Ak ti ponukli 14 kw na 120 štvorcov tak je to v pohode. Vložka bude možno trochu väčšia od mojej, ale to nevadí. Hlavne treba mať dobrý komín:D aby mal dobrý ťah a nebude sa ti zadymovať dovnútra:roll Citovat
kaper Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 Až ťa to zaujíma ja tých 100 štvorcov kúrim 12 kw vložkou. Ak ti ponukli 14 kw na 120 štvorcov tak je to v pohode. Vložka bude možno trochu väčšia od mojej, ale to nevadí. Hlavne treba mať dobrý komín:D aby mal dobrý ťah a nebude sa ti zadymovať dovnútra:roll[/rquote] Komín budem mať dlžku 5,6metra a bude schiedel ale ešte presne neviem akky ale chcem aby mal aj prívod vzduchu zvonka do vložky. Citovat
kaper Odesláno 2. březen 2011 Autor Odesláno 2. březen 2011 Nemáte niekto skúsenost s vložkamy Spartherm??? :papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.