midistar Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Zdravím vás. Dnes ráno som chcel ísť do roboty a čo sa stalo? auto nechcelo naštartovať... po otočení kľúča do polohy štart auto umrie... zhasnú kontrolky a cukne iba štartér. Môže to mať niečo spoločné s centralom? Lebo včera za jazdy ja mi auto samo zatvorilo. neviete kde môže byť potencionálny problém? ide o p306 1.4 98 ročník. poprípade vedeli by ste mi zistiť zhruba cenu zapaľovacej cievky VIN: VF37CKFXU32557050 Vopred ďakujem Citovat
P607Olda Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Asi zlý kontakt na baterke alebo možno i na druhom konci zemniaceho kábla. Citovat
midistar Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 ak by som mal zlý kontakt tak potom by sa hodiny nemalo vynulovať alebo niečo ? Citovat
midistar Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 batéria má mesiac. jedine že by mi ju prebíjalo Citovat
georgegg Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 to že máš měsíc baterku není směrodatný,s kámošem jsme v lednu jak byly ty mrzy koupily baterku do jeho auta,v pátek jsme ji tam dali zkusil nastartovat a všechno v pohodě, pak přišel k autu v pondělí ráno a baterka ani neotočila startérem,po reklamaci a výměně baterky vše ok Citovat
midistar Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 ale mne štartér natočí. ale nerozbehne sa... niesom do toho odborník ale myslím si že tam nenastane ten výbuch či ako by som to nazval. Citovat
vendelinek Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 to se mi taky takle jednou zastavilo auto skoro v prostředku křižovatky,starter točil jak prdlej a nechytlo to skoro sem vybil baterku,dotahli mě do servisu kamarádi,a tam zjistili,že se mi vypnul protináraz,zamáčkli ho a už to startovalo a to sem přejel jen kanál,rána buch a stálo to:) [upravil dne 10.2.2011 13:40 vendi.stejskal] Citovat
jojtik Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Starter ti natoci? Co natoci? Vsak si pisal, ze \"iba cukne\". Skus dobit (vymenit) bateriu, to je uplne jednoduche, lacne a nemas co stratit. To s tym centralom moze suvisiet s bateriou. Ci chces zacat repasom starteru hned? Citovat
midistar Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 ten štarér už bol celý repasovaný. a štartér cukne sry som sa sekol.... prostre potrebujem isť o 16.00 do roboty a auto mám pokazené a nemá ma kto odtiahnúť do servisu. niejaké nápady v čom to môže byť ? nech sa idem na to pozrieť ? a môže to byť zapaľovacia cievka ? len tak medzi rečou Citovat
midistar Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 resp. je tu niejaká šanca aby som naštartoval ? Citovat
P607Olda Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Záleží, či si pri aute, alebo pri počítači... Zapaľovacou cievkou to nebude, tá sa prejavuje cukaním pri plnom ťahu. Už si pozeral tie kontakty batérie? Najlepšie s voltmetrom, pozrieť, čo sa naozaj deje, kde napatie je a kde už nie je. Skús aj stisnúť to červené tlačidlo (nárazovú poistku). [upravil dne 10.2.2011 14:09 P607Olda] Citovat
midistar Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 to tlačidlo som skúšal... skúsal som aj batériu odpojiť a nič. a budem mať problém asi aj stou cievkou ako teraz pozerám čo si písal. moje auto za jazdy z ničoho nič stratí výkon a je mrtvé... Citovat
midistar Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 niečo som spravil no neviem čo ale základ je že auto nabehlo... odpojil som a zapojil batériu skontrolovaj poistky a potom to nabehlo. možno to niekomu pomôže Citovat
P607Olda Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Toto mi dělalo na 205, jednou za dva týdny. Při pokusu o start vše pohaslo. Jezdila s tím manželka, pokaždé otevřela kapotu, něčím (vším) pohla a nastartovalo to. Pak už jsem byl v pohotovosti s voltmetrem. A jednou jsem ho přistihl: před supermarketem ani ťuk. Tak jsem naběhl s voltmetrem, a představte si - byla to svorka od baterie (přechod mezi kabelem a svorkou). Tak jsem Vás ponapínal - dobře to dopadlo, a od té doby můžu radit ostatním.:D:D Citovat
P607Olda Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Ještě nápověda - ten vadný kontakt bude po pokusu o start teplý, takže to omakej. Citovat
midistar Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 Ještě nápověda - ten vadný kontakt bude po pokusu o start teplý, takže to omakej. skúsim dík Citovat
midistar Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 Toto mi dělalo na 205, jednou za dva týdny. Při pokusu o start vše pohaslo. Jezdila s tím manželka, pokaždé otevřela kapotu, něčím (vším) pohla a nastartovalo to. Pak už jsem byl v pohotovosti s voltmetrem. A jednou jsem ho přistihl: před supermarketem ani ťuk. Tak jsem naběhl s voltmetrem, a představte si - byla to svorka od baterie (přechod mezi kabelem a svorkou). Tak jsem Vás ponapínal - dobře to dopadlo, a od té doby můžu radit ostatním.:D:D no musím si asi aj ja zohnať voltmeter a dám ho do kufra pre istotu som zvedavvý kedy mi to opäť vypadne Citovat
P607Olda Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Alebo namiesto voltmetra malú žiarovku 12V/2W s káblami. Citovat
midistar Odesláno 11. únor 2011 Autor Odesláno 11. únor 2011 Alebo namiesto voltmetra malú žiarovku 12V/2W s káblami. cez výkend sa isto na to pozriem ďakujem chalani za nápady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.