Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás. Dnes ráno som chcel ísť do roboty a čo sa stalo? auto nechcelo naštartovať... po otočení kľúča do polohy štart auto umrie... zhasnú kontrolky a cukne iba štartér. Môže to mať niečo spoločné s centralom? Lebo včera za jazdy ja mi auto samo zatvorilo. neviete kde môže byť potencionálny problém?

ide o p306 1.4 98 ročník.

poprípade vedeli by ste mi zistiť zhruba cenu zapaľovacej cievky

VIN: VF37CKFXU32557050

Vopred ďakujem

Odesláno

to že máš měsíc baterku není směrodatný,s kámošem jsme v lednu jak byly ty mrzy koupily baterku do jeho auta,v pátek jsme ji tam dali zkusil nastartovat a všechno v pohodě, pak přišel k autu v pondělí ráno a baterka ani neotočila startérem,po reklamaci a výměně baterky vše ok

Odesláno

to se mi taky takle jednou zastavilo auto skoro v prostředku křižovatky,starter točil jak prdlej a nechytlo to skoro sem vybil baterku,dotahli mě do servisu kamarádi,a tam zjistili,že se mi vypnul protináraz,zamáčkli ho a už to startovalo

a to sem přejel jen kanál,rána buch a stálo to:)

[upravil dne 10.2.2011 13:40 vendi.stejskal]

Odesláno

Starter ti natoci? Co natoci? Vsak si pisal, ze \"iba cukne\". Skus dobit (vymenit) bateriu, to je uplne jednoduche, lacne a nemas co stratit. To s tym centralom moze suvisiet s bateriou. Ci chces zacat repasom starteru hned?

Odesláno

ten štarér už bol celý repasovaný. a štartér cukne sry som sa sekol.... prostre potrebujem isť o 16.00 do roboty a auto mám pokazené :D a nemá ma kto odtiahnúť do servisu. niejaké nápady v čom to môže byť ? nech sa idem na to pozrieť ? a môže to byť zapaľovacia cievka ? len tak medzi rečou :D

Odesláno

Záleží, či si pri aute, alebo pri počítači...

Zapaľovacou cievkou to nebude, tá sa prejavuje cukaním pri plnom ťahu.

Už si pozeral tie kontakty batérie? Najlepšie s voltmetrom, pozrieť, čo sa naozaj deje, kde napatie je a kde už nie je. Skús aj stisnúť to červené tlačidlo (nárazovú poistku).

[upravil dne 10.2.2011 14:09 P607Olda]

Odesláno

to tlačidlo som skúšal... skúsal som aj batériu odpojiť a nič. a budem mať problém asi aj stou cievkou ako teraz pozerám čo si písal. moje auto za jazdy z ničoho nič stratí výkon a je mrtvé...

Odesláno

niečo som spravil no neviem čo ale základ je že auto nabehlo...

odpojil som a zapojil batériu skontrolovaj poistky a potom to nabehlo. možno to niekomu pomôže :D

Odesláno

Toto mi dělalo na 205, jednou za dva týdny. Při pokusu o start vše pohaslo. Jezdila s tím manželka, pokaždé otevřela kapotu, něčím (vším) pohla a nastartovalo to.

Pak už jsem byl v pohotovosti s voltmetrem. A jednou jsem ho přistihl: před supermarketem ani ťuk. Tak jsem naběhl s voltmetrem, a představte si - byla to svorka od baterie (přechod mezi kabelem a svorkou). Tak jsem Vás ponapínal - dobře to dopadlo, a od té doby můžu radit ostatním.:D:D:D

Odesláno
Toto mi dělalo na 205, jednou za dva týdny. Při pokusu o start vše pohaslo. Jezdila s tím manželka, pokaždé otevřela kapotu, něčím (vším) pohla a nastartovalo to.

Pak už jsem byl v pohotovosti s voltmetrem. A jednou jsem ho přistihl: před supermarketem ani ťuk. Tak jsem naběhl s voltmetrem, a představte si - byla to svorka od baterie (přechod mezi kabelem a svorkou). Tak jsem Vás ponapínal - dobře to dopadlo, a od té doby můžu radit ostatním.:D:D:D

no musím si asi aj ja zohnať voltmeter a dám ho do kufra pre istotu :D som zvedavvý kedy mi to opäť vypadne :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...