Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zrychlený srdeční puls + deprese, úzkost, strach

Recommended Posts

Odesláno
muj ma na dverich napsano psycholog a psychiatr tak nevim na cem jsem :D povidame si a pise me chemii :D

Sakra :D No dobre ja vychazel z osobni zkusenosti. Kazdopadne vic uz toho tady asi neporesime tyhle veci jsou individualni. Na zaver jeste pridam poznatek o tom jak se stavet k eventuelnimu brani leku na hlavu : musi to clovek brat tak ze mozek je organ jako kazdej jinej, taky muze bejt nemocnej :) (zlehcuju)

Odesláno

Zdarec. Tak už je mi docela i lépe. Snazím se z toho zatím dostávat sám. Jinak se snažím bejt pořád mezi lidmi. Včera jsem navstívil kamaráda z práce, který už je v důchodu. A když jsem doma tak jsem jsi pořídil puzzle a skládám.

post-15397-14109615920276_thumb.jpg

Odesláno

Tak neviem ako vy ale ja som v tomto trochu doma, mam srdce už dva krát rozkuchane a druhý krát preto že mi Dr. predpísal liek na reguláciu pulzu, a ten liek si zobral horný rytmus. Tak som mal pulz okolo 290 za min. EKG písalo eror a nestíhalo kreslit srdce mi to potrhalo. Ale už som jak tak v pohode. Treba navštívit Dr. U vas su super lekáry bol som operovaný v Motole a možem len podakovat, za starostlivosť, opateru, profesionalitu.

Holter je dobrá vec ale človek ak ho ma mal by robiť všetko ako bežny deň. Netreba sa obmedzovat ale naopak skusit nejakú zataž ale aj si poznačit kedy ste čo robili.

Držím palce a prajem skoré uzdravenie. :papa:papa:papa:papa

Odesláno

Vcera jsem zase mel jednu takovou lehci stresovou situaci ... Tak jsem si na Tebe (Lukas406) vzpomnel. Nastesti jsem se rychle uklidnil tak to neskoncilo jako to drive koncivalo - odbehnutim na WC pricemz po ceste clovek premysli zda to z nej drive vyletne horem ci dolem ... No uzil jsem si svoje. Ale uz je lepe. A Tobe bude tez ! ;)

Odesláno

Taky jsem měl podobné příznaky jako Lukas406, jen s tím rozdílem, že mám tlak v pořádku. Hned napoprvé mě odvezla RZ, myslel jsem že umřu. Zrychlený tep, tlak na prsou, bál jsem se, že je to infarkt. Natočili mi EKG- v pořádku, odběry krve-v pořádku. Nakonec RTG plic a páteře-špatná hrudní část páteře, od toho ty bolesti. Doktor mi doporučil plavání a lehké posilování. Stalo se mi to v 27 letech, infarkty jsme měly v rodině, proto ten strach! Hýbu se a jsem v poho....:papa

Odesláno

Tak jsem dneska dostal ty Holtery. Jeden na srdce, druhý na tlak. Jsem ozdobenej jak vánoční stromeček. Jsem zvědavěj jak se stím vyspím.

Jinak puzzle složeno, skládám další. :D

post-15397-14109616141133_thumb.jpg

Odesláno

Tak už mi to konečně včera sundaly. Byla to hrozná noc, spát s kabelama na sobě. Jinak tam jdu v úterý na další nějaké vyšetření, vůbec nemám ponětí co o jde. Tak jsem zvědavej jak to všechno dopadne, ale myslím jsi že nic nenajdou, že to bude to psychikou.

Odesláno

ja jsem takhle absolvoval gastroskopii a potravinovy testy ... nakonec se ukazalo ze to je prakticky ze 100% psychika ..

Odesláno

Zdarec. Tak že Kardio OK. Všechno prý v pohodě. Holtery dopadly dobře. Dneska dělala i Echo a srdce OK. Krevní obraz OK, nemám ani cholesterol a to měřím 190cm a váha 120kg. Ve 13 hodin jsem byl u tý Psycholožky. Zatím se jenom vyptávala a dělal jsem nějaký testy. Prý dalšá 2 sezení to bude vypadat stejně. Tak nevím co budu dělat až mně to zase někdy chytne. Navíc včera strejdovi zjistily z odběrů že má na 99% rakovinu prostaty, hned jsem byl zase psychicky na dně a musel jsem sáhnout po Lexaurinu.

Odesláno

dokud sahas po Lexaurinu je to OK az to bude chlast bude to horsi .. drz se ! vsechno se da vyresit a bude lip ! :papa

Odesláno

Tak jako chlast u mně zas tak nehrozí. Hodně málo piju alkohol. Dneska jsem měl zase takovou debku až se přiznávám že jsem brečel. Protože jsem nevěděl kudy kam. :fnuk

Odesláno
Tak jako chlast u mně zas tak nehrozí. Hodně málo piju alkohol. Dneska jsem měl zase takovou debku až se přiznávám že jsem brečel. Protože jsem nevěděl kudy kam. :fnuk

znám ... teda ne přímo brečení ale ten stav kdy fakt chceš moc .. tak to máš fajn chlast nic nevyřeší jenže já k němu prostě mám dost blízko .. no a jak dál teda pokračuješ ? já byl včera zas u psycholožky a zdá se že se to zlepšuje stále naplánovala mi další sezení až za měsíc a půl ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...