Peta-k Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 hoši chci se zeptat za cca 3 mesice jdu na technickou a mam tyto menší zavady.prasklej blikač s odštiplim sklem to vymenim potom praskli s malinkatou dirkou předni svetlo a tečku na čelnim skle uprostřed myslite ze by to kvuli tomu neprošlo?mam to zkusit bez vymenny a potom se uvidi? Citovat
neutral Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 No to máš jak kde. U nás by ti to takhle prošlo, jen by to napsali do závad. Citovat
milda67 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 já mám po původním majiteli vydřené přední sklo od stěračů,prošlo to už třikrát co to mám,pokaždé brblali,jednou to už vypadalo,že neprojdu,ale ukecal jsem je, to fakt záleží jak kde a jakou mají náladu. Citovat
vendelinek Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 tak tady u nás by to s tim sklem neprošlo,tady sou na to háklivý Citovat
Guest Alpinka Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 pošli s tím na technickou nějakou kopretinku a projde ti skoro všechno Citovat
Peta-k Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 aha ale myslim si ze tzo praskli svetlo jestli nerozptiluje svetlo...a jestli jim to nebude vadit....a hlavne to čelni sklo.ale ikdyz je tam jenom takova tečka..zatim se nerozjizdi prasklina a to uz mam cca rok a neco praskli....si myslim ze to necham bejt a uvidim na stk ale abych s tim mohl potom vubec odjed... :D:D Citovat
Peta-k Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 dobrej napad nejakou kundu poslat s tim... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.