derek Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 Ideální by pro tebe bylo namontovat 6-kvalt z gti6 na běžné ježdění je to paráda. na kolik by taková uprava vyšla;) [upravil dne 10.2.2011 17:41 chuck11] Záleží za kolik seženeš převodovku s kulisou z gti6.. víc nepotřebuješ... Citovat
derek Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 ja sem ti to psal ze mame jine tu je rozdil-napravo je moja a nalavo tvoja.... Tak už máme asi jasno Stano - tj starší gti má poměr 3,94 a Já facelift gti mám 4,05 ... Citovat
AKCZ Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 Takze mam asi taky 4,05 .. no zatim informace pro me nevyuzitelna ale je fajn to vedet Citovat
Strejdakopec Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 můžete to kluci trochu rozebrat i pro mě??? rozumim poměrně dosti věcem ale v tomhle jsem úplně mimo....je mi jasný že ti jde celkově o to aby auto mělo převodovku postavenou spíš do síly než rychlosti....já bych to tak chtěl taky u 406 ale nevím jestli by šla přeházet nebo jestli má kratší kvalty třeba z 1,6..... jelikož máš motor xu tak osvědčená je poskládaná z mi16 stálej převod a kolečka z 205 gti1,9. Jen to není moc na běžné ježdění motor pak hodně točí při vyšších rychlostech. Ideální by pro tebe bylo namontovat 6-kvalt z gti6 na běžné ježdění je to paráda. a to tam hodím jen převodovku ale asi i šaltrklacek jinej ne??? nebo to bude na řadičku normálně pasovat??já tak jako tak motoru dávám poměrně točky řekněme když mě to chytne tak je to v 80 % jízdy že točím do 5500 otáček až někdy do 6000 což je omezovač ,ale od těch 5500 mi přijde že motor moc netáhne a spíš je lepší zaředit při těch 5500....v čem je problém repektive co udělat aby mi motror točil víc a i ve větších otáčkách měl větší krouťák....zajímá mě to i u 406 coupe 3,0 protože o ní vážně uvažuju...nepotřebuju aby mi auto jelo přes 200...do 200km/h to bohotě stačí a řekněme na 18¨ kolech bych rád sázel jeden kvalt za druhým.je tu nějaké optimální řešení ?? Citovat
derek Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 Strejdakopec - Záleží jak máš odskládanou převodovku,podle toho se to dá řešit bud koly,nebo výměnou stálého převodu a potom hlavně pomoct motoru aby se lépe točil ! možná ten motor víc v sérii točit nebude,i když poskládáš skřín. Měl by sis sehnat výkonnostní diagram motoru a uvidíš kdy je nejlepší řadit .. to bych řešil jako první .. Citovat
Strejdakopec Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 no jelikož jsem boural a i když auto je pojízdný tak nevím zda má smysl se do toho utápět dál nebo rozprodat a koupit něco jiného...proto na brzdu určitě nepojedu...mě zajímá jak je možný že točí do 8000 když je omezovač otáček v 6500 ....co je to omezovač otáček?..kde ho najdu nebo je to spíš software v CPU .... Citovat
derek Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 no jelikož jsem boural a i když auto je pojízdný tak nevím zda má smysl se do toho utápět dál nebo rozprodat a koupit něco jiného...proto na brzdu určitě nepojedu...mě zajímá jak je možný že točí do 8000 když je omezovač otáček v 6500 ....co je to omezovač otáček?..kde ho najdu nebo je to spíš software v CPU .... Jelikož už máme všichni auta s Ř.J. tak máme omezovač elektronický -tj.software v cpu. Ještě bych dodal že ostréma vačkama posuneš maximální výkon směrem nahoru - tj. ze 7000 na 8000 ,a tím pádem narůstá i výkon při zachování všeho jiného Jde to spočítat jednoduchým vzorečkem [upravil dne 17/2/11 22:12 derek] Citovat
Strejdakopec Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 no tomuhle bych strašně rád rozuměl ale už neznám ani pythágorovu větu natož takhle jednoduchej vzoreček řekněme že bych dal vačky ostré...to mi ale nezvedne otáčky...a nevím zda se dá přehrát software v origo cpu...ale nechají se tušín sehnat univerzální přeprogramovatelné a slyšel jsem i o cpu kde si nastavíš několik hodnot a můžeš mezi nimi přepínat...tuším že něco podobného má i vw vr6 (tlačítko na sportovní jízdu)samozřwejmě vše jen velmi jednoduše řečeno Citovat
derek Odesláno 17. únor 2011 Autor Odesláno 17. únor 2011 no tomuhle bych strašně rád rozuměl ale už neznám ani pythágorovu větu natož takhle jednoduchej vzoreček řekněme že bych dal vačky ostré...to mi ale nezvedne otáčky...a nevím zda se dá přehrát software v origo cpu...ale nechají se tušín sehnat univerzální přeprogramovatelné a slyšel jsem i o cpu kde si nastavíš několik hodnot a můžeš mezi nimi přepínat...tuším že něco podobného má i vw vr6 (tlačítko na sportovní jízdu)samozřwejmě vše jen velmi jednoduše řečeno Ano všechno co jsi jmenoval je možné ! Nejlevnější a nejjednodušší je verze přehrát software v originální ř.j - stím ti pomůže straki007. Jinač ostré vačky ti pojedou i na origo soft. - vyzkoušeno Přepínatelné jednotky se dělají,a jde o to že tam přidají pamět a potom přepínáš mezi origo pamětí,nebo upravenou .. Ostré vačky ti změní průběh motoru,a posunou výkonostní křivku nahoru. Otáčky ti půjdou nahoru i s origo věcmi,jen musíš elektronicky odblokovat omezovač - tím pádem už čipovat samozřejmě laicky řečeno . [upravil dne 17/2/11 23:13 derek] Citovat
Strejdakopec Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 u tohohle motoru si myslím že zbytečnost...ale pokud pořídím ten 6V coupe které bude pouze na víkendové ježdění tak bych určitě potřeboval poradit a do něčeho bych se pustil.moc by se mi líbilo ani ne vizuelní tuning ale postavit to na sprint nebo vrchy...co nejlehčí a pár kobylek na víc... Citovat
306gti6 Odesláno 18. únor 2011 Odesláno 18. únor 2011 V6 coupe neni moc idealny motor....maly vykon,tazky motor,malo vydrzi... to si zozen radsej motor z 206 RC 130Kw a uprav ho na 220K a budes spokojny Citovat
Strejdakopec Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 jde o to jak moc rapidní úpravy budou potřeba udělat a budou problémy na stk a případný prodej asi nepřipadá v úvahu nebo jak se to dá řešit? i jsem hodně chtěl 306 gti ale comám tu 406 tak chci mít větší auto 406 je prostorný široký auto a to se mi na něm líbí jen mi už chybí výkon...skok z favorita na 18 16 v 81 kw byl docela šílenej ale teď už to je prostě málo....víkon okolo 150kw by mohl být zas na nějakou tu dobu dostačující jen škoda že ne na zadní nápravu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.