Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hezke :) len kola by to chcelo s väčšim priemerom a menšim profilom :) máme podobne doma a na 16\" kolach to vyzera uplne inak :) ale tak paradne naleštene to máš.....a nech teda služi tak jak služiť ma......inak daj neake info podrobnejšie :)

Odesláno
hezke :) len kola by to chcelo s väčšim priemerom a menšim profilom :) máme podobne doma a na 16\" kolach to vyzera uplne inak :) ale tak paradne naleštene to máš.....a nech teda služi tak jak služiť ma......inak daj neake info podrobnejšie :)

diky..aj som chcel vacsie kolesa len by ich trebalo zapisat do technicaku. mam tam len 15 a kola boli kupovane narychlo..mozno do buducna porozmyslam :D

Odesláno

no tak to máš smolu :) máme dovezenu 307 a v techničaku ma aj 17\" disky a pri kupe mala na sebe original Peugoet 16\" :) ale tak držím palce nech sa dary zohnať kola až budeš zhaňať a podobne papierovačky okolo :)

Odesláno
moc pěkná barvička,tak jen ke spokojenosti a hodně km bez nehod:super:potlesk

dakujem moc.. mne sa ta farba strasne zapacila..a hlavne nie je vela takych na cestach :D

Odesláno
co se tyce svetel me k te barve nesedi ani jedny sorac.Ta barva co mas je nadherna ale k tem svetlu . . .. . Ja mam ty cerne na aute ale cernou metlu na nem. Ja bych na tu zelenou dal tyhle http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=9424

ja praveze cervenu farbu chcem daz z auta uplne prec.. ide o to ze chcem mat exterier ladeny v 3 farbach.. auto je zeleno, cierno a strieborne :D /disky , znak, a predne svetla/ len ta cervena v zadu mi nejak vycnieva :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...