Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Problém by pravdepodobne nemal biť, len ti nebude fungovať elektrické sklápanie ak tam nemáš natiahnuté káble a potom samozrejme cez diagnostiku ich aktivovať.

Odesláno

to mi ani netreba len idem po jedno zrkadlo vecer a potrebuem vediet ci tam niesu nahodou rozdielne konektori ... lebo chlap nevie ci je to sklapacie alebo nie .

[upravil dne 8/2/11 14:14 DERT123]

Odesláno

neviem ale mam pocit ze sklapacie boli vsetky ci ?

ale designovo by to malo byt uplne rovnake a malo byto sediet. ak ma konektory on aj ty tak sediet budu a rozdielne urcite nebudu.

Odesláno

no blba ale ozaj blba nahoda .... pri predbiehani jende slecny ktora si to valila dost stredom cesty ... som musel viac na kraj a trafil tom ten plastvi stlpik co byva pri ceste trcal do vozovky :bacha... bol tam jediny :grr.... proste smola

Odesláno

Keď ti nevadí že ho nebudeš môcť elektricky sklápať tak ho necháš jednoducho vyklopené a máš po probléme.

Odesláno
Keď ti nevadí že ho nebudeš môcť elektricky sklápať tak ho necháš jednoducho vyklopené a máš po probléme.

nie nevadi len to som chcel vediet ci niesu odlisne tie konektori :myslim

Odesláno

ja som to priamo nevidel ale moj odhad je taky ze konektor bude rovnaky a podla potreby su obsadene potrebne piny. Ale skor ti asi poradi ten co to uz rozobrate mal u toho el. sklapacieho. ved akokolvek to bude, mozes to prepinovat na ten svoj konektor nakolko budes vyuzivat len tie piny na ohrev a pripadne snimac vonk. teploty pokial je rec o pravom zrkadle.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...