bencik19 Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Ahoj.Chcem se Vas len opytat jak zistim ze mam spatne servo?Hned jak potocim klucom, este neni nastartovane tak sa spusti taky kvilavi zvuk.Nastarujem zvuk zostal ale jak otacam volantom tak to meni zvuky nejak tak viiii vuuuuu viiii vuuuu :-) nazorne!Myslite ze uz mu dochadza zivot alebo to je v niecom inom?Dakujem za radu. Nazev vlakna \"Otazka\" neni uplne nejvhodnejsi, prosim, priste trochu lepe. Moderator [upravil dne 6/2/11 19:02 Ferry] Citovat
bencik19 Odesláno 8. únor 2011 Autor Odesláno 8. únor 2011 Dokaze mi tady nekdo poradit ohledne toho serva??Dekuji Citovat
bencik19 Odesláno 9. únor 2011 Autor Odesláno 9. únor 2011 Ma nekdo na prodej seromotor na p.307??Dekuji za nabidku. Citovat
dalibor307 Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Dokaze mi tady nekdo poradit ohledne toho serva??Dekuji a mas olej v serve? Citovat
Gibon83 Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 to je tazko takto povedat. treba skontrolovat olej v sevre ako pise dalibor, ale pokial si nevies sam rady tak proste ist do servisu. Najlepsie tam, kde mas znameho. otec mal na 206 problem, ze mu len praskol spoj na tubkach, vytiekol olej, no po lacnej oprave bezi v poho dalej. Aj ked teda v peugeote ho chceli najprv natiahnut, ze vymena serva. Citovat
bencik19 Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 Uz jsem se dival a je na MAX.Tak nevim.Shanim nejake druhe servo pro jistotu.Kdyby nekdo mel at pisne. Citovat
georgegg Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 a zkusil si uz shodit ten řemen z altiku?třeba to nedělá servo Citovat
bencik19 Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 jeste nee na aute porad jezdi manzelka.Budu muset najit nejaky ten cas a spachat to.A muze byt ze by byl ten altik v koncich a proto by se spatne chovalo aj servo??Nekdy se mi zda ze jde v poho a nekdy ze jde na prd.A ten zvuk kdyz tocim volantem takobe viiiii vuuuuuu viiii vuuuuu to nevim co je? Citovat
straki007 Odesláno 10. únor 2011 Odesláno 10. únor 2011 307 ma el.servomotor takze je jasne ze neni pohanen remenem:D Myslim ze nemas daleko tak se stav.Jinak mi prijde ze ti vse funguje v poradku pokud nezadira. Ale nemelo by bezet po otoceni klicku-az po nastartovani. Citovat
bencik19 Odesláno 10. únor 2011 Autor Odesláno 10. únor 2011 Uvidim.Pristi tyden kdyz to nejak neviresim tak ti napisu ze by sem dorazil A ze uz to nedela hned jak se tam da klicek.Az po nastartovani se zacnou linout zvuky v kabine.A po zahrati zacne pistet od motoru. Citovat
bencik19 Odesláno 13. únor 2011 Autor Odesláno 13. únor 2011 Ahoj chci se jenom zeptat.Jaky je rozdil mezi servomotorem-pumpou na PEUGEOR 307 benzin a 307 Hdi??Je rozdil aj mezi rokem vyroby?Byů jsem s tim u kamose rikal ze my asi odisla pumpa, tak kdyz shanim novou tak nevim jak to mam popsat?Dekuji Citovat
omegascream Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 tiež počujem takéto bzučanie + mi pohasínajú svetlá pri točení volantom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.