Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Marlin

Nahodou, Operator je hezkej :D:D:D co si dat Rande ve trech, Ja, Operator a HAdra :D:D:D:D:D:papa

Teda Marline, Ty nám odkrýváš své ukrývané obzory - ŽE SE NESTYDÍŠ svádět tu Operátora, FUJ! Chudák Klára, až ta se to dozví...........

[Editován dne 1/13/Thu, 13 Jan 2005 08:14:09 +0000Thu, 13 Jan 2005 08:14:09 +0000Thu, 13 Jan 2005 08:14:09 +0000Thu, 13 Jan 2005 08:14:09 +0000 Medvěd]

Odesláno

Tak jsem se tam byl podívat....jako kdybych takový fórum už někde viděl...:D

2 Operator: no psals buzer-club tak se nediv :D

Mimochodem....sledoval jsem onehdá ten film o těch dvou klucích jak jeli na dovolenou na té teploušské lodi.No to byl nářez, takovej dobrej film jsem už dlouho neviděl.Už nevím jak se to jmenovalo..cosi dozadu...no ale byla to super komedie,lituju, že jsem si to nenahrál.

Odesláno

si dělám prdel....teda srandu ne?/ a? se vyhnu dohadům /:D

2 Leňulka TF: to fórum není špatný, akorát se mi zdá trošku nepřehledný.Ale čeho jsem se zděsil, tak je Tuner, maxituner atdTaky obrázky z NFS underground II.Ale jiný kraj, jiný mrav:papa Ještě by mně zajímalo, jak se slečna, nebo mladá paní / soudím dle\" Leňulka \" k Octávce dostane ? Né že bych chtěl Shade, ale tak mně to zajímá

Odesláno

@Hadra: no octavku vlastnime s pritelem...ale ja ji mam vlastne vic na starosti...udrzba...tuneni...atd. ...je to muj konicek ve kterem me muj pritel podporuje...navic auta sou i moje prace...takze kdyz to zhrnu...prace je mi i konickem :D

jinak k tomu tuning foru...existuje uz skoro rok...a po novem roce dostalo novy kabat...zmena byla pro vsechny cleny prijemnou...forum je prehlednejsi...mozna ma az moc ruznych zbytecnych funkci...ale na foru sou clenove...kteri si radi pohrajou...tak proc jim to nedoprat...na foru sme zkratka takova jedna velka rodina...:D sama sem clenkou uz od zacatku...taky sem clenkou octavia clubu...no a navic ted pripravujeme s pritelem jeden projekt...takze pokud by to zdejsiho administratora zajimalo...neni problem poslat nabidku ;)

Odesláno

něco jako ženská v kabině kamionu.....to se mi vždycky líbilo.Závidím tchánovi jeho Volvo a těším se až budu mít trochu volna.Hned kopnu do vrtule a vyrazím s ním.Bohužel...nemám Ečko.:(

Odesláno

Ale.....co má teda Tuning forum velké + tak jsou ty vtipy.V práci není co dělat, tak do toho čumím a řehtám se jak hňup až tady na mně ostatní blbě hledí.

Odesláno

no jo...kamiony sou i muj sen...ale sem hrozny prcek...bych nevidela pres volant :D zatim jezdim jen s autakama do 3500 tuny...ale planuju C, E...jen to stoji dost love...tak se odhodlavam...a navic se mi ted rysuje prace v jinem oboru...u aut zustanu...ale ridicka uz budu jen nasi octavky :(

no a ty vlastne pracujes kde...kdyz uz se bavime o me...tak taky prozrad neco o sobe ;)

Odesláno

Já??...........dobře...já prodávám střechy.Jsem v podstatě v Ráji Střech / Reklama / . Před tím jsem jezdil s náklaďákem pro stavebniny a před tím OZ v mototechně.Toď z mé profese vše. Jinak okupuju Pížo 106 /ale chci 206/ . Zatím je to moje /teda skoromanželčino/ 1 zahraniční auto po Shade Rapid / ale krásné -doteď je mi jí líto / .A jinak, co byys chtěla vědět dalšího, tak je v mým profilu člen 1743 ( mám pocit ):papa

Odesláno

tak to nemas zas az tak spatnou praci :)

106 neni spatne vozitko...ale abych pravdu rekla...na me moc male auto...a navic o peugeotech moc prehled nemam...vim jake maji rady...ale jedine co se mi z peugeotu libi je 206...samozrejme WRC :D

sem ale spis na koraby...Toyota Celica...Honda Prelude...Skoda Octavia...pak taky samozrejme Skyline...Subaco...atd. proste musim mit kolem sebe hodne mista...kdyz jedu v necem malem...pripadam si jak v rakvi...:P

Odesláno

Já nemám rád velký auta, mám rád spor?áčky, ale člověk musí dělat kompromis.Nemám auto jen pro sebe.A třídvířko je zkrz děti. Sice mně někdy štve ten \" obrovskej\" kufr, ale zas nemusím nic vozit. A ohledně bezpečnosti......stačí mi případ pana Hlinky. Až budu chtít bezpečný auto, tak budu uvažovat o Nissan Patrol nebo VW Caravelle. škoda že Peugeot nemá něco takovýho.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...