janou Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Inak tiez ma zaujima ako to bude s fap a euro 5 Citovat
dodo407sw Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 asi zle video cital som kopu toho... aditivum sa vmiesava spolu z naftou po natankovani, ak sa zapne regeneracia tak sa sadze spalia pri teplote okolo 500stupnov a to aditivum podporuje to horenie,,, regeneracia by mala byt kazdych 300-800km... zavisi od jazdy... Citovat
rodito Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 No ja mam 8/2008 tekze - PŘIDRUŽENÁ VARIANTA VSTŘIKOVÁNÍ SYSTÉM VSTŘIKOVÁNÍ DELPHI Já mám 4/2007 a taktéž systém vstřikování Delphi Citovat
straki007 Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Inak tiez ma zaujima ako to bude s fap a euro 5 Maximalne zajimave to bude. EDC17 pekny mazec........Ale vypada ze fungovat bude hezky.Ma mnohem vic hlidani a kontrol a aditivum treti generace a taky FAP treti generace,takze na funkcnosti mnoho vylepseni. Urcite se bude poradne dlouho hledat borec ktery FAPoff na E5 udela.... Citovat
janou Odesláno 25. únor 2011 Odesláno 25. únor 2011 Vdaka za info . Nevies na kpolko km je predpokladany fap s delphi E4 a na kolko E5? Dakujem Citovat
denoo Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 s tou hlaskou nizka hladina aditiva adtiva , to som mal davnejsie tiez, a naozaj stacilo doliat aditivum a vynulovat a bol pokoj, a fap bol ok. ale zrovna dnes mi naskocila pod dlhsej dobe hlaska chyba systemu spalovania emisii , , rada bude asi taka repas Fapu co Citovat
janou Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 Najsor zisti interval medzi regeneraciami, nemusi ist hned o upchanie. Citovat
denoo Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 no ako ho zistit , jedine na pocitac co? Lebo inak auto ide ok, ziadna zmena, len ta hlaska naskocila ked som raz nastartoval auto , hned po starte to naskocilo. Ale ako pisem, auto ide v poho , ziadna zmena nenastala Citovat
denoo Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 ono teraz v zime vacsinou auto stalo, a ked som jazdil, tak mesto skor, a jazdim tak otacky 2000ot , vacsinou, co som cital tak v zime je asi problem pri takomto jazdeni s regeneracio fapu, jedine riesenie skusit dialnicu a aspon 10 minut tocit 3500ot aspon ? aj ked, ono aj tak asi nemusi nabehnut regenaracia ze Citovat
Marcel00 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 regeneracia ma svoj interval kedy sa spusta... ten sa meni a prisposobuje podal stylu jazdy. idealne by bolo vediet kolko km do regenracie ostava a to ti pomoze jedine dia Citovat
denoo Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 no som pozeral do vyfuku, a ten je z vnutra cely cisty, pekny ako keby novy, ziadne sadze , skoro ako pochromovany vyfuk je pekne cisty co som prekvapeny, teda neviem foto sa moc nedala spravit, ale cosi som cvakol , , asi ale bude najlepsia diag [upravil dne 27.2.2011 15:34 denoo] [upravil dne 27.2.2011 15:43 denoo] Citovat
godzilaTO Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 kuna to je pekne...moj tak z daleka nevyzea..a to mam fap ...:myslim:myslim Citovat
denoo Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 no ska tiez som kukal, na tejto foto nie je vidiet zadok, ale tam vnutri je to tiez take ako vonka, a najazdene takmer 170 000 km, a doposial som este s fapom nic nerobil, dufam aj teraz tomu bude tak, a bude stacit bud regeneracia , alebo km nastavit Citovat
Marcel00 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 kuna to je pekne...moj tak z daleka nevyzea..a to mam fap ...:myslim:myslim no to znamenaze mas fap priechodny, co je lepsie ako keby bol upchaty Citovat
janou Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Na mojom 2,0hdi 2008 mi pocas jazdy auto cuklo znizil sa vykon skocila kontrolka motora s napisom depolut.... . Po nastartovani isiel v poriadku . dia vykazovala nejake chyby.Perhrali mi soft v bsi . dalsia hlaska bola engine motor faulty. Po dalsej takejto chybe v servise znulovali hlasky a vymennili poistkovu skrinku v motorovom priestore . Uz nezopakovalo ziadnu poruchu. Mozno navod na vacsinu problemov. Predpokladam len nespolahline kontakty v napajani elektroniky v motorovom priestoere . Citovat
denoo Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 kuna to je pekne...moj tak z daleka nevyzea..a to mam fap ...:myslim:myslim no to znamenaze mas fap priechodny, co je lepsie ako keby bol upchaty to znamena , ked je cisty vyfuk , fapko tym je pravdepodobne uchate?? Citovat
andy 3823 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 ja mám FAP vyčistený a doliate aditívum. Keď je FAP zregenerovaný tak to ide bez problémov cca 600-700 km čo zodpovedá intervalu a spôsobu jazdy 40% mesto, 40% cezpolné cesty a 20% dilanica. Avšak pociťujem problém keď sa už FAP blíži k zaplneniu tak po tých 700 km. Regenerácia akoby nie a nie prebehnúť aj idem dialnicou a aj keď by už podľa mňa mala nakoľko je zaplnenie už citelné na výkone a spotrebe ale bez hlášky, tá mi vyskočila len raz ale to ete pred vyčistením. Zaujímavé je, že začne prebiehať akurát vtedy keď nejazdím ani veľkou rýchlosťou a s krátkymi intervalmi. Nedá sa to nejako upraviť? Už som premýšľal aj nad FAP-off ale bojím sa do toho ísť aby sa mi tam niečo nepo....lo Citovat
denoo Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 tak som bol na diagnostike, fap je ok, zmazal mi tam chybu , a uz nesvieti kontrolka, akurat pravdepodobne vybehla kvoli vahe vzduchu, lebo mu na pc hlasi jednu chybu akurat a to trvala zavada vaha vzduchu, akurat je to trosku inak tam napisane, , po zmazani chyby uz na aute nesvieti zlta kontrolka , ale na pc stale je vadna vaha, tak je mozne ze by sa onedlho opat objavila, nastastie to nei je az taka palka, 145 euro aj s DPH stoji nova, , ked pockam 3 dni, tak 5% zlava , to sa da myslim, a vymena je cca 5 minut prace. mam taky pocit ze sa mi aj dvihla spotreba, prikladal by som to prave tejto zavade [upravil dne 1.3.2011 06:36 denoo] Citovat
Marcel00 Odesláno 1. březen 2011 Odesláno 1. březen 2011 kuna to je pekne...moj tak z daleka nevyzea..a to mam fap ...:myslim:myslim no to znamenaze mas fap priechodny, co je lepsie ako keby bol upchaty to znamena , ked je cisty vyfuk , fapko tym je pravdepodobne uchate?? ked sa nad tym z cisto mechanickeho hladiska zamyslim tak mi to dava logiku... ci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.