Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi zle video :myslim cital som kopu toho... aditivum sa vmiesava spolu z naftou po natankovani, ak sa zapne regeneracia tak sa sadze spalia pri teplote okolo 500stupnov a to aditivum podporuje to horenie,,, regeneracia by mala byt kazdych 300-800km... zavisi od jazdy...

Odesláno
Inak tiez ma zaujima ako to bude s fap a euro 5

Maximalne zajimave to bude.

EDC17 pekny mazec........Ale vypada ze fungovat bude hezky.Ma mnohem vic hlidani a kontrol a aditivum treti generace a taky FAP treti generace,takze na funkcnosti mnoho vylepseni.

Urcite se bude poradne dlouho hledat borec ktery FAPoff na E5 udela....:papa

Odesláno

s tou hlaskou nizka hladina aditiva adtiva , to som mal davnejsie tiez, a naozaj stacilo doliat aditivum a vynulovat a bol pokoj, a fap bol ok.

ale zrovna dnes mi naskocila pod dlhsej dobe hlaska chyba systemu spalovania emisii , :( , rada bude asi taka repas Fapu co

Odesláno

no ako ho zistit , jedine na pocitac co? Lebo inak auto ide ok, ziadna zmena, len ta hlaska naskocila ked som raz nastartoval auto , hned po starte to naskocilo. Ale ako pisem, auto ide v poho , ziadna zmena nenastala

Odesláno

ono teraz v zime vacsinou auto stalo, a ked som jazdil, tak mesto skor, a jazdim tak otacky 2000ot , vacsinou, co som cital tak v zime je asi problem pri takomto jazdeni s regeneracio fapu, jedine riesenie skusit dialnicu a aspon 10 minut tocit 3500ot aspon ? aj ked, ono aj tak asi nemusi nabehnut regenaracia ze :myslim

Odesláno

no som pozeral do vyfuku, a ten je z vnutra cely cisty, pekny ako keby novy, ziadne sadze , skoro ako pochromovany :) vyfuk je pekne cisty co som prekvapeny, teda neviem foto sa moc nedala spravit, ale cosi som cvakol , , asi ale bude najlepsia diag

[upravil dne 27.2.2011 15:34 denoo]

post-9411-14109615795032_thumb.jpg

[upravil dne 27.2.2011 15:43 denoo]

Odesláno

no ska tiez som kukal, na tejto foto nie je vidiet zadok, ale tam vnutri je to tiez take ako vonka, a najazdene takmer 170 000 km, a doposial som este s fapom nic nerobil, dufam aj teraz tomu bude tak, a bude stacit bud regeneracia , alebo km nastavit

Odesláno

Na mojom 2,0hdi 2008 mi pocas jazdy auto cuklo znizil sa vykon skocila kontrolka motora s napisom depolut.... . Po nastartovani isiel v poriadku . dia vykazovala nejake chyby.Perhrali mi soft v bsi . dalsia hlaska bola engine motor faulty. Po dalsej takejto chybe v servise znulovali hlasky a vymennili poistkovu skrinku v motorovom priestore . Uz nezopakovalo ziadnu poruchu. Mozno navod na vacsinu problemov. Predpokladam len nespolahline kontakty v napajani elektroniky v motorovom priestoere .

Odesláno
kuna to je pekne...moj tak z daleka nevyzea..a to mam fap ...:myslim:myslim:myslim

no to znamenaze mas fap priechodny, co je lepsie ako keby bol upchaty :aut

to znamena , ked je cisty vyfuk , fapko tym je pravdepodobne uchate??

Odesláno

ja mám FAP vyčistený a doliate aditívum. Keď je FAP zregenerovaný tak to ide bez problémov cca 600-700 km čo zodpovedá intervalu a spôsobu jazdy 40% mesto, 40% cezpolné cesty a 20% dilanica. Avšak pociťujem problém keď sa už FAP blíži k zaplneniu tak po tých 700 km.

Regenerácia akoby nie a nie prebehnúť aj idem dialnicou a aj keď by už podľa mňa mala nakoľko je zaplnenie už citelné na výkone a spotrebe ale bez hlášky, tá mi vyskočila len raz ale to ete pred vyčistením.

Zaujímavé je, že začne prebiehať akurát vtedy keď nejazdím ani veľkou rýchlosťou a s krátkymi intervalmi.

Nedá sa to nejako upraviť?

Už som premýšľal aj nad FAP-off ale bojím sa do toho ísť aby sa mi tam niečo nepo....lo

Odesláno

tak som bol na diagnostike, fap je ok, zmazal mi tam chybu , a uz nesvieti kontrolka, akurat pravdepodobne vybehla kvoli vahe vzduchu, lebo mu na pc hlasi jednu chybu akurat a to trvala zavada vaha vzduchu, akurat je to trosku inak tam napisane, , po zmazani chyby uz na aute nesvieti zlta kontrolka , ale na pc stale je vadna vaha, tak je mozne ze by sa onedlho opat objavila, nastastie to nei je az taka palka, 145 euro aj s DPH stoji nova, , ked pockam 3 dni, tak 5% zlava , to sa da myslim, a vymena je cca 5 minut prace. mam taky pocit ze sa mi aj dvihla spotreba, prikladal by som to prave tejto zavade

[upravil dne 1.3.2011 06:36 denoo]

Odesláno
kuna to je pekne...moj tak z daleka nevyzea..a to mam fap ...:myslim:myslim:myslim

no to znamenaze mas fap priechodny, co je lepsie ako keby bol upchaty :aut

to znamena , ked je cisty vyfuk , fapko tym je pravdepodobne uchate??

ked sa nad tym z cisto mechanickeho hladiska zamyslim tak mi to dava logiku... ci :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...