Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny.

Mám výše uvedenou chybu na palubním PC a znak motoru, což se mi vůbec nelíbí:D.

:grr Jel jsem zrovna od čerpačky (Benzina) tak jsem motor roztočil cca na 3k/ot.m. a najednou naskočila tahle paráda.

Již dlouho motor je velice líný a sotva reaguje na sešlápnutí pedálu, usoudil jsem, že asi turbo bude KO, což jsem neřešil dodnes, ale počátkem této chyby motor prvně nepusil více jak 2000ot., avšak po dalším startu bez omezení otáček, ale výkon bohužel nikde není znát :(. Zjistil jsem, že to bude něco s znečištěním výfuk. plynu. žeby ucpaný nějaký filtr?

FAP NEMÁM (HDI, 80kW,r.2001)

Netuší někdo co s tím by mohlo být? :( díky :)

Odesláno

Antipollution fault je vseobecna chyba spalovania motora...od vadnej sviecky, lambdy, filtra, katalyzatora a pod.. :)

takze najlepsie Ti to povie diagnostika

Odesláno
Antipollution fault je vseobecna chyba spalovania motora...od vadnej sviecky, lambdy, filtra, katalyzatora a pod.. :)

Asi tak aj podľa mna :D hodiť to na DIAG...a dozvieš sa viac...

Odesláno

Jj.I na HDI :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže dnes jsem byl na diag a hned jsme opravili za 1500,- ale Pažout opět táhne jak má. A Včem byl problém? :mrk

Přepínací ventil vedle EGR ventilu co spíná??? turbo. Bylo prostě uplně mrtvý, tlaky byly na DIAGu špatný, takže to bylo hned skoro jasný. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...