GooFy Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 dobrý den chci se zeptat jestli jde zaměnit el v motoru např. 1.6 za jinou z jine motorizace. Citovat
Ferry Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 vzhledem k tomu, ze i pro samotnou 1.6 je v serviceboxu uvedeno asi 20 ruznych objednacich cisel pro kabelovej svazek tak si odpovedet muzes sam kazdopadne neda se vyloucit, ze by se jiny svazek nedal uplne pouzit, rozhodne by ale mel byt z motoru se stejnou RJ motoru a taky alespon priblizne stejnym rokem vyroby a pred zapojenim radeji vsechno promerit a porovnat, zda vsechny draty sedi Citovat
mattoni1425 Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 když jsem měnil loni motor a než jsem zjistil že mi to neprojde v TP tak jsem zjišťoval taky jestli musím mít kabyláž přímo od daného typu motoru a řídící jednotky nebo můžu použít stávající a odborníci mi řekli že nemůžu použit stavající musí být přímo na typ motoru... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.