Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

trosku rypnem :D...2.0Hdi sa robi aj v 80kw, blok je ten isty akurat veci okolo su ine, takze zivotnosti po cipe by som sa nebal a hlavne oproti zivotnosti benzinovych motorov :aut

najviac sa mi paci ked niekto napise ze benzin je zivsi...ano je ale v akych otackach? a v beznej premavke 95% ludi co ma benzinak hladka plynovy pedal aby im to nahodou nozozralo aj travu pri ceste:D

Odesláno

:D:D len si rýpni :papa

No, fakt, že je dôležitý krúťak na kolesách, poprpieť nemôžeš...a verím, že HDi 66kW a 1,6 65 kW budú na tom so živosťou podobne...hej, pružnosť motora bude lepšia pri HDi, jemne...ale zas zrýchlenie bude lepšie pri 1,6...hej, spotreba vyššia...ja som sa na HDi vozil a teda nijak ma to neoslnilo...jo, ani moja 1,4ka nie... a spotreba? Neviem, no, moja 1,4 vie pri dlhšej trase ísť za 5,5-6l...áno HDi aj za 5...

kW verzia na tom bude isto omnoho lepšie, to je jasné...veľký rozdiel bude (asi) vo vyšších otáčkach a tak mi práve pri 66kW verzii vadilo, že neťahala vôbec...

Odesláno

no ja sa musism tiez naftaku zastat co sa tyka vykonu.....ked obieham z dediny na trojke tak ten nestastnk predomnou sa kolko krat ani nestihne kuknut co to ma v spetnom a uz som v predu......a zo zrovnanim HDI/TD vs 1,8 16v.....ten motor roby zbitocny krik a nema taky vykon ako by clovek cakal......S16 je uz samozrejme ina....

ale v poslednej dobe sa zacinam viac priplanat k benzinom.....pokial clovek nehladi na spotrebu by si mal uzit rev poriadneho motara pokial moze :)

Odesláno

No proste benzín ťahá v iných otáčkach, ako diesel, to je proste jasné...keby si sa postavil s tou 1,8 16V na šprint, tak budeš vidieť iba jej zadné svetlá...a potom už ani tie...

Odesláno

Dobrá voľba :roker Akurát daj riadny pozor, keď budeš kupovať - tie výkonnejšie verzie už toho majú dosť za sebou a predpokladám, že kto si také autí kúpi, si chce aj zajazdiť :cool:

Odesláno

U nafty je to dany preplnovanim.. i preplnovanej benzin vystartuje rychleji a vykonnostni krivku ma strmejsi.. osobne mam sve auto pro zabavu.. a ne proto abych koukal po spotrebe (ktera i tak podle me neni nijak zavratna) a pri normalni jizde se to chova jako bezne auto pritom ve vyssich otackach je to dablik :D

Nemam nic proti nafte ale pro me je HDi neco co me pohodlne prepravi od nekud nekam ale pocitove mi to nic neda :) Je urcite prijemny mit vykon uz od nizkych otacek ale tim to cele konci.. mozna by se dalo rict kde HDi konci zacina S16 (GTi-6) :D

Odesláno

tak to cenove rovnanie HDi a s16 co sa tyka paliva je cca 2x drahsie u benzinu ale zas tiez HDickam everim skrz tie predrazene opravi kdezto benzin je jednoduhsi motor tak suma sumarov to nieje az taky rozdiel v nakladoch na prevacku pokial ratame s dlhodobim pouzivanim auta....

inak tiez sa pohravam s myslienkou ze by som sa poobzeral po niecom inom a mojho rachotacika nechal nasim :)

len s16 je malo na vyber....to bol moj sen....ale mozno pojdem niekam o triedu vizsie do 406ky ale to sa este uvidi :)

Odesláno

tak ja som zo svojim autom spokojny a urcite by som ho nevymenil na niejaky VW BMW alebo AUDI....premna je 306 srdcovka uz od kedy som si zacat trosku auta uvedomovat ( hned v zavese za 306 je umna 406coupe :) ) a to sa asi tazko zmeni len tu ide o ten motor a dokedy je clovek bez zavaskov by si mal uzit :).....predsa len s16 je s16....len problem je najst taky bez stipky korozie....premna zasadna vec....

Odesláno
( hned v zavese za 306 je umna 406coupe :) )

u mňa podobne, aj keď keď som dnes nezohnal tú žiarovku do osvetlenia ovládačov ventilácie, som si dobre ponadával na žabožrútov...

len tu ide o ten motor
však vravím, každý chce to, čo nemá...
Odesláno

tak to já budu měnit 306 buď za B6 nebo A4 :D tohle auto mam jen proto,že v té době to byla super koupě..ale v dnešní době to už neni ono a nové peugeoty se mi nelíbí, každý to holt má jinak..ale co se týče HDi, tak to neni špatnej motor a co se týče řečí za opravy, tak to je kec..tyhle starý 66kw co se do 306 dávaly jsou celkem blbovzodrné, stačí mít udělný rozvody a nelejt do motoru fritovací olej a nic to nechce :)

Odesláno

tak ja zas nevravim ze HDi je zly motor ale pri 306kach nevydim dovod preco preco do neho ist ked TD ma rovnaky vykon dynamiku a podobdu spotrebu a opravis ho kludne kladivom ale to som tu uz pisal XY krat

tak mne 306 pride po vybavovej stranke dostacujuca pre mna...motorovej tiez....a vzhladovej ma navrch nad nemeckou konkurencou.....ale hold 100ludi 100chuti ako sa vravi

Odesláno

Tak hej, 306ka sa musí porovnávať s Golfom III...ale inak, ja som nadával na Frantíkov už viackrát...mne hlavne vadí to stiesnené pracovisko vodiča - ide hl. o posed a malú sedačku...

Ps - ale hej, 306 chytí za srdce, kdežto Golf III? Vôbec...

[upravil dne 7.2.2011 19:15 ferrari]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...