Thaosk Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Zdravim všetkych maniakov peugeotu Volam sa Dávid som tu novy a predstavujem vám svoju karu neje to nic extra ale som velmi rad ze mi to stoji v garazi K auticku je to vlastne peugeot 206 1.6 16v ma neakych 80kW (110koni) rv 2004 podvozok nezavisle zavesenie prednych kolies McPherson vzadu vlecna kryvna naprava odpruzena torznou zrdou,sportovy kit pruzenia KW variant I. chromove kola 7,5x17 s rozputom 4x108mm plaste znacky pirelli s rozmerom 205/40 R17.Dalej mam prahy spojebe s blatnikmy zavarene ostekovace,predny znak a bocne smerovky.Lak PPG Kawasaki green ninja brush.zrkadla M3 ....Interier zatial bez zmien to je asi zhruba setko nech sa paci foto [upravil dne 2/2/11 19:49 Thaosk] Citovat
Rejty Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 upresni si prosím název na 206 \"XS\"...tak se označovala tvoje verze.... s16(GTI) byli verze s 2,0 16 w 99kw/100kw jako mám já inac docela pekna barva..jen je skoda ze nema jine nárazníky:-Pa kola se mi i líbí Citovat
Thaosk Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 tak ves narazniky sa mozno budu menit teraz hlavne chcem zmenit svetla dat vzadu ledkove a do predu devil eyes.... Citovat
ygnor206 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Barva není špatná ale na tyhle nárazníky připomínající vysavač mám trochu alergii:D Citovat
NAVY1 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 parádny lak aj airbrush, páči sa mi ten kontrast nevidel som túto 206ku už v nejakom časáku? Citovat
Thaosk Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 NAVY1 presne mas pravdu bol uverejneny v AT magazine nemusim sa vychlavolat ygnor206 POCUJ teba sa chcem opytat na ten interier chcem nastriekat neake dieli ako aj napriklad palubovku nad budikami ... ako sa ti to poodarilo ,??? Citovat
winco Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 nastriekaš to normálne zobereš plast, odmsatiš, daš jendu vrstvu primra na palsty(zvišuje prilnavosť farby na plast) a pak to striekaš farbou, lakom čim lne chceš čo ťa napadne podla navodu na spreji Citovat
Thaosk Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Pocuj winco a nebude mi to robit mastne oka???znami robi mechanika a povedal ze to neje take jednoduche nastriekat palubovku tak nevem nechccem to pobabrat... Citovat
lacek206 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Nazdárek, prečo chceš vymeniť predné svetlá za DevilEyes ? Tie čo tam máš teraz nie sú zlé, sú to Sonar-y projektory 3D či aký to je presne typ...čo nesvieti to dobre či len chceš zmenu... Citovat
Thaosk Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 lacek presne ako hovoris su to 3D in.pro ves co ako nesvietia zle ale mam lavu optiku prasknutu a chcel by som aj zmenu urciite tam dam tie devil eyes bude to tam pekne sediet.Zadne svetla uz mam ale nemam ich este osadene Citovat
lacek206 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 A aké DevilEyes presne chceš, lebo aj ja špekulujem také niečo...kľudne môžeš dať link...nech to pozrem aby som mal predstavu aj ja Citovat
Thaosk Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 nevem aky mas rok vyroby lebo musis pozerat aj na to ... ja mam 2004 a chcem tam toto http://www.tuningshop.cz/cira-optika-3/predni-svetla-peugeot-206-02-06-cerne-s-dennim-svicenim/ Citovat
winco Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 tak ja som si striekal pal plastov aj v motore, a uplne v pohode stači to len dobre očistiť najlepšie v jarovej vode, potom domastiťi leihom či technickým benzinom a pak ten primer a lak a ideš už som aj jednemu radil jak striekať v CCčku kmoplet cely interier do metalizi a je to uplne jednoduche len to chce dobre očistiť a potom po malich tenučkých vrstvach striekať farbu Citovat
lacek206 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 nevem aky mas rok vyroby lebo musis pozerat aj na to ... ja mam 2004 a chcem tam toto http://www.tuningshop.cz/cira-optika-3/predni-svetla-peugeot-206-02-06-cerne-s-dennim-svicenim ja mám polovica 2003 [upravil dne 2/2/11 20:26 lacek206] Citovat
Thaosk Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 winco dik za radu urcite to pouzijem...a aky vlastne primer pouzivas,??? je dobry Mobihel Primer na plasty ? dufam ze nic nedodrbem... chcem neco urobit s tym interierom... a este tie plazmove budiky dat.... lacek v pohode mozes tam dat aj tieto svetla Citovat
lacek206 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Thaosk : kedy to budeš riešiť ? potom sa predved ako to bude vyzerať na aute a svietiť čo tam dáš halogénky alebo xenóny Citovat
winco Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 tak nevim jaky to je primer ale tak ja som behol do farby laky a povedal že chcem dačo ako primer na palsty čo zvišuje prilnavosť na palasty a dali mi ten čo mám nevim presne aky to je ale tak zvišuje prilnavosť hadam na všetky povrchy aj na sklo a podobne a emáš zač rad poradim.....ved od toho je klub Citovat
Thaosk Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 urcite tam pojdu xenony aj teraz tam mam xenony ale iba na tlmenych ale ako po pravde Fizli ma zboznuju ked si to rezem po ceste :D:D Citovat
ygnor206 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Já jsem to stříkal antracitem barvou MOTIP která je určena na plasty a obsahuje i ten primer takže jen odmastit s tříkat,barva je tu super vůbec nestejká a dobře kreje jsem spokojen a tady ukázka jak to vypadá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.