Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všetkych maniakov peugeotu :D Volam sa Dávid som tu novy a predstavujem vám svoju karu neje to nic extra ale som velmi rad ze mi to stoji v garazi :D K auticku je to vlastne peugeot 206 1.6 16v ma neakych 80kW (110koni) rv 2004 podvozok nezavisle zavesenie prednych kolies McPherson vzadu vlecna kryvna naprava odpruzena torznou zrdou,sportovy kit pruzenia KW variant I. chromove kola 7,5x17 s rozputom 4x108mm plaste znacky pirelli s rozmerom 205/40 R17.Dalej mam prahy spojebe s blatnikmy zavarene ostekovace,predny znak a bocne smerovky.Lak PPG Kawasaki green ninja brush.zrkadla M3 ....Interier zatial bez zmien :D to je asi zhruba setko :aut nech sa paci foto

beznzvu1b.jpg

34804146582965405814830.jpg

16303114658300140671483.jpg

16271214658292940491483.jpg

16277914658314541031483.jpg

[upravil dne 2/2/11 19:49 Thaosk]

Odesláno

upresni si prosím název na 206 \"XS\"...tak se označovala tvoje verze....

s16(GTI) byli verze s 2,0 16 w 99kw/100kw jako mám já

inac docela pekna barva..jen je skoda ze nema jine nárazníky:-Pa kola se mi i líbí:)

Odesláno

NAVY1 presne mas pravdu bol uverejneny v AT magazine :D nemusim sa vychlavolat

16635515133843628961483.jpg

ygnor206 POCUJ teba sa chcem opytat na ten interier chcem nastriekat neake dieli ako aj napriklad palubovku nad budikami ... ako sa ti to poodarilo ,???

Odesláno

nastriekaš to normálne :D

zobereš plast, odmsatiš, daš jendu vrstvu primra na palsty(zvišuje prilnavosť farby na plast) a pak to striekaš farbou, lakom čim lne chceš čo ťa napadne podla navodu na spreji :D

Odesláno

Pocuj winco a nebude mi to robit mastne oka???znami robi mechanika a povedal ze to neje take jednoduche nastriekat palubovku tak nevem nechccem to pobabrat...:bojim

Odesláno

Nazdárek, prečo chceš vymeniť predné svetlá za DevilEyes ? Tie čo tam máš teraz nie sú zlé, sú to Sonar-y projektory 3D či aký to je presne typ...čo nesvieti to dobre či len chceš zmenu...:)

Odesláno

lacek presne ako hovoris su to 3D in.pro ves co ako nesvietia zle ale mam lavu optiku prasknutu a chcel by som aj zmenu urciite tam dam tie devil eyes bude to tam pekne sediet.Zadne svetla uz mam ale nemam ich este osadene

ldpe06.jpg

Odesláno

tak ja som si striekal pal plastov aj v motore, a uplne v pohode :) stači to len dobre očistiť najlepšie v jarovej vode, potom domastiťi leihom či technickým benzinom a pak ten primer a lak a ideš :) už som aj jednemu radil jak striekať v CCčku kmoplet cely interier do metalizi :D a je to uplne jednoduche len to chce dobre očistiť a potom po malich tenučkých vrstvach striekať farbu

Odesláno

winco dik za radu urcite to pouzijem...a aky vlastne primer pouzivas,??? je dobry Mobihel Primer na plasty ? dufam ze nic nedodrbem... chcem neco urobit s tym interierom... a este tie plazmove budiky dat.... :D

lacek v pohode mozes tam dat aj tieto svetla :roll

Odesláno

tak nevim jaky to je primer :) ale tak ja som behol do farby laky a povedal že chcem dačo ako primer na palsty čo zvišuje prilnavosť na palasty a dali mi ten čo mám :) nevim presne aky to je ale tak zvišuje prilnavosť hadam na všetky povrchy aj na sklo a podobne :)

a emáš zač rad poradim.....ved od toho je klub :D

Odesláno

Já jsem to stříkal antracitem barvou MOTIP která je určena na plasty a obsahuje i ten primer takže jen odmastit s tříkat,barva je tu super vůbec nestejká a dobře kreje jsem spokojen a tady ukázka jak to vypadá

post-30367-14109615278522_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...