Maverick Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Momentálně řeším problém, které z těchto dvou aut si nechat a které poslat do věčných lovišť.Sám se nemůžu úplně rozhodnou a tak bych chtěl slyšet i názor z jiné strany po tom, co popíšu stav obou aut. Živit tři auťáky nejde. Mi16 je srdcevka, takže o jejím prodeji či likvidaci ani neuvažuju. Adepti jsou 1. Peugeot 405GL + LPG vs. 2. Peugeot 205Gti Gentry Původně jsem byl rozhodnutej, že do šmelcu pošlu 405 a 205 si časem zrekonstruuju. Jenže 205 byla zvednutá za střechu a tenhle fakt ji staví do světla absolutně nepoužitelné, jelikož to srovnat prostě nejde. Takže rekonstrukce nebude. Auto slouží na denní dojíždění do práce a na různé jiné skákačky po Praze, nebo když je potřeba něco odvézt na chatu a nechci si tím špinit míčko. Předesílám, že potřebuju káru, která bude schopná ještě aspoň rok jezdit. Zbavit se obou a kupovat jinou paštiku na dojetí se mi taky nechce, protože by to bylo z bláta do louže a čekal bych, kde se co pos... Takže popis v jakym stavu ty auta vlastně jsou: 1. Peugeot 405GL + LPG Plechařina celkem OK, jen nad levým zadník kolem se objevily puchýřky. Nosná část už je horší. Prohnilý nosníky pod zavazadlovým prostorem. Prahy odspoda nic moc. Z venčí ještě pěkné. Prostor předních nosníky pod vlivem značné koroze. Prohnilej svár v prosotru tažného oka. Motor běží na brnk. Teď auto víc jak dva měsíce stálo. Baterka na prd a chytlo okamžitě. Celkově spolehlivý. Nikdy mě nikdy nenechal stát a nebyl s ním nejmenší problém. Klepou už ventily. Při jízdě na LPG, když dochází střílí do sání. Je prasklé těsnění pod víkem ventilů, takže je z motoru parádní olejnička. Před tím byla spotřeba oleje cca 1l/1000km. Díky této závadě je nápravnice v super stavu a parádně zakonzervovaná olejem Auto je v rodině něco přes 4 roky. Seznam věcí, které byly dělány: před 40tis Rozvody, spojka 20tis Nové brzdové obložní vzadu + prasátka 10tis Brzodvé obložení vpředu + čepy, ramena, poloosy, svíčky, kabely, filtry. Olej měněn vždy po 15tis km. do 1 tis. km Výměna ramene po trefení díry, geometrie, výměna čelního skla po kroupech. Výbava auta: Kompletní interiér z Mi16 MkII. anatom. sedačky, 4x el okna, el zrcátka atd. 2. Peugeot 205Gti Gentry Plechařina ujde, ale zadní blatníky začínají dost reznout v místě sváru s prahem. puchýřky nad zadnímy koly. Nosná část se zdá být OK. Začínající koroze v místě popraskání laku na střeše, za kterou bylo auto zvednuto popruhem (Já to nebyl ) Motor šlape, ale stávalo se, že občas nechtěl vůbec naskočit. Nicméně snad je problém odstraněn. Spotřeba oleje cca 1l/650km. Nikde nic neteče a nekape. Má nižší tlak mazání, ač čerpadlo je OK a oleje je dost. Závady: Mlátí čepy na přední nápravě. Počínající koroze nápravnice. Asi bude v háji těhlice nebo poloosa. Ozývají se šustivé a křoupavé zvuky i při jízdě rovně. Pod plynem to trochu ustává. Takřka efunkční ruční brzda. Brzdové obložení už si taky říká o výměnu. Nutná výměna předních světel. Paraboly už toho moc neodráží. Výfuk totálně KO. Rozpadá se při jakémkoli pokusu o svaření. Auto mám cca 1 rok. Předešlá historie neznámá, takže asi to bude chtít rozvody. Nedělal jsem je, protože na to nebyly prašule. Seznam věcí, které byly dělány v průběhu posledního roku (cca 10 tis km) Zapalovací kabely, vstřiky, filtry, svíčky, palec, víčko rozdělovače, těsnění pod vanou, těsnění pod víkem ventilů, startér, olejové čerpadlo, alternátor. Výbava auta: Kožené anatomické sedačky v perfektním stavu, 2x el okna, střešní okno. Vím, že nejlepší by bylo je hodit ze skály obě, ale finance na pořízení jiné denní káry prostě nejsou a huntovat si Mičuly nehodlám. Takže, který auto bych si měl radši nechat? Limit investic které jsem ochoten do auta dát, je kolem 10tis.Kč. Citovat
Benžík Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 405, je na tom líp a za ten rok co si jí chceš nechat se kvuli rezu nerozpadne. Vyměnil bych to těsnení víka ventilů. Rameno a sklo seženeš celkem levně. Citovat
Dundee Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Za mě osobně bych zainvestoval nejdůležitější věci do 205ky (brzdy, čepy,silentbloky, zkouknout těhlici, vejfuk z vrakáče za pár halířů...) a 405ku poslal ze skály. A udělal bych to jenom proto, že o 205ce píšeš, že by měla držet líp pohromadě. Na povrchovou korozi se vykašli, přetáhni ji flexou a zastříkni základem. Rozvody bych asi taky nějak moc neřešil, pokud to auto fakt dýl než rok používat nebudeš. Je to sice sázka do loterie, ale i nový věci se kazej a motor se ti může potkat po novejch rozvodech... Citovat
Maverick Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Možná jsem to napsal trošičku nesrozumitelně, to ramo a sklo je už vyměněný Citovat
punkac Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 za mě na rok vede 405. Je to větší auto a žere to míň oleje Z 205 vyndat sedáky, následně prodat a zbytek hodit do šmelce Citovat
Maverick Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Ještě jsem zapoměl podotknout, že 205 v létě končí STK a projít jí bude hodně komplikovaný. Oproti tomu 405 má STK ještě na něco malinko přes rok. Citovat
Dundee Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 No tak to se potom mění situace. V tom případě 405, ale chtělo by to nějak pořešit nosníky, aby ti nevycestoval motor nebo náklad z kufru. Citovat
victory Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 405 má LPG a je větší. Rez bych neřešil, STK má. Citovat
jirka307 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 405 byla pro mne - než odešla do lesa:D:papa Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Urco 405 ... Za peniaze, ktore mas by som dal pretesnit motor , tesnenie pod hlavou, tesnenia ventilov, gufero na vacku atd a jazdil ... A myslim ze z hrdzou ten rok vydrzi ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.