Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

for Dzana.m >> určitě můžeš dorazit s 405kou i s džanovicí a když tak tě potom navedu v tom nebude problém ...

for elton a další >> i když nebudete mít 405 , mužete dorazit , rád poznám nové lidi a hlavně lidi z clubu

Odesláno
musí být hezky , já dorazím také i když můj pug nebude upraven tak jak jsem chtěl .. :P

to já na úpravy kašlu..hlavně když bude auto schopno dojet :D

Odesláno
musí být hezky , já dorazím také i když můj pug nebude upraven tak jak jsem chtěl .. :P

to já na úpravy kašlu..hlavně když bude auto schopno dojet :D

Tak alespoň to vysaješ a naleštíš ne ? A určitě dojede tvoje i všechny ostatní ... :roker

Odesláno

tak makam jak černej ted sem si vzal dovču tak to snad stihnu ji dát dokupi jinak bych přijel 607 pokud byto nevadilo ale radši bych 405 snad se nic nevištění:)

Odesláno
tak makam jak černej ted sem si vzal dovču tak to snad stihnu ji dát dokupi jinak bych přijel 607 pokud byto nevadilo ale radši bych 405 snad se nic nevištění:)

Na tebe se všichni těší , takže doraž s 405kou .. uděláš radost nejenom mne .. :P

Odesláno

tak jsem se zrovna dozvěděl, že musím být 9. někde jinde..resp. čas bych měl asi až tak od 3-4 pm...takže ještě uvidím jestli se ukážu, ale budu se snažit dojet;)

Odesláno
tak jsem se zrovna dozvěděl, že musím být 9. někde jinde..resp. čas bych měl asi až tak od 3-4 pm...takže ještě uvidím jestli se ukážu, ale budu se snažit dojet;)

Budu rád když stavíš alespon na chvilu ..

• O 2 týdny později...
Odesláno

no tak semnou to vypadá hodně bídně....auto si postavilo hlavu (možná si už četl v sekci 405 můj problém) takže nevím jestli dorazím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...