Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem byl u mechanika.

Koukal na přední nápravu na zdviži a nenašel nic. Hýbal se vším. Byl to se mnou i projet a taky nic.

Jediné co je prý trochu načatý je spodní levý čep hned u kola.

U plastových podběhů co jsou ty zacvakávací kolíčky už je to vymletý( to možná dělá vrzání) nebo střední díl výfuku.

Zkusím nechat vyměnit čepy a když to nepomůže tak postupně vyměním vše.

Odesláno
narezal som gumennu hadicu a je po praskani...tak isto na oboch stranach

[upravil dne 2/3/11 17:11 shark734]

a ti to buchalo ci tak pukalo? ja ked idem do garaze tak strasne nieco s pod auta praskne tak pukne.... moze to byt toto ?

Odesláno

může to být ono,mě to taky praskala jen když jsem jel do pravý zatáčky rychle nebo když jsem doma parkoval jinka to skoro nikdy nedělalo,hlavně tohle je oprava na 5minut a nebude tě to nic stát takže tím určitě nic nezkazíš

Odesláno

shark734:

Když povolím ty úchyty tyčky nerozhodím si nějak kola? Musí se to nějak zajistit jako při výměně čepů(odpočítávání závitů atd).

Ptám se jako laik. Chci to zkusit, pokud nepomůže výměna čepů.

Odesláno
Ja som to dal dole naraz a nic som neriesil

JJ ide to pohode aj ked do das dole len potom to treba zdvihaom tam natiahnut ked robis po jednej strane netrreba,,, akurat som do dnes robil dal som ta hadicku uvidim zajtra rano ci pomohlo : ak nie este aj tie gumy vymenim...

Odesláno

ahoj,

tak spokojenost. Po výměně předních svislých čepů přestalo vrzání a bouchání. Podle mechanika byl levý hodně vyvaklaný.

Pro jistotu zkontroloval znovu vše kolem a nenašel nic.

Cena super a skvělý přístup. :super

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tiež mám tento problém,v zákrutách v menšej rýchlosti pri vytočených kolesách to vždicky tak zvlášne treskne,taký zvonivý zvuk od vodičovej strany,počul som názory že by to mohla byt poloosa ale aj ložisko uloženia tlmiča,robilo to aj po odmontovaní stabilizátorov takže v tom to nebude a slavco no neviem nebol by som si taký istý,mechanik v tomto prípade to tiež nemá moc jednoduché,tu je x možností:papa

• O 2 roky později...
Odesláno

Také mam ten problém s boucháním.Dnes jsem auto hodil na hever,chytl kolo,zakýval zleva doprava a ejhle - v čepu řízení vůle cca 3mm.Doufám,že to bude tím..Potřeboval bych poradit jakou značku čepu koupit a oem kody vin:VF33HNFUB82615553.Zaujal mě lemforder,sasic,optimal.Samozřejmě chci,aby čepy vydržely co nejdéle,proto upřednostňuji kvalitu.

Díky za rady

307sw r.v.2002 1.6 16v

Odesláno
Také mam ten problém s boucháním.Dnes jsem auto hodil na hever,chytl kolo,zakýval zleva doprava a ejhle - v čepu řízení vůle cca 3mm.Doufám,že to bude tím..Potřeboval bych poradit jakou značku čepu koupit a oem kody vin:VF33HNFUB82615553.Zaujal mě lemforder,sasic,optimal.Samozřejmě chci,aby čepy vydržely co nejdéle,proto upřednostňuji kvalitu.

Díky za rady

307sw r.v.2002 1.6 16v

Mne poradili znacku TRW a musim povedat ze sa oplatilo :super Nakoniec som zistil ze aj predne brzdy a tycky stabilizatorou mam TRW :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...