Maro 27 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 neřeš a na auto to dej hodně lidi nema zapsany kola ve velkém TP mám známeho na policii a no sám mi řekl že při nehodě se likvidátor si kol moc nevšímá Citovat
pipistrel Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 nechapem vyrobcov aut co ich vedie k tomu aby povolili len jeden rozmer. pritom je jedno ci das 14, 15 alebo 16 ked dodrzis rovnaky priemer kolesa. mozno sa trochu hmotnost zmeni. peugeot je v tomto dost mimo. ako som pisal v svojom vlakne na 207 je tiez len jeden rozmer schvaleny. pritom citron c3 ma ku kazdemu motoru povolene 2 alebo aj 3 rozmery diskov a pneumatik. a c3 nova a 207 je podvozkovo uplne to iste auto. proste pug je v tomto strasny skrob Citovat
pipistrel Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 inak zaujimava vec co som pozeral peugeot.sk tak 206+ ma pisane v cenniku len 14\" kolesa. doplnkove sa daju dokupit pre 1,4 benzin a diesel 15\". ale v katalogu doplnkov su uvedene aj 16\". nechapem a pozeram peugeot.cz a 16\" sa daju k motoru 1,4 benzin objednat uz z vyroby za 11800kc. tak neni co riesit. [upravil dne 1/2/11 16:11 pipistrel] Citovat
Frozz Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 neřeš a na auto to dej hodně lidi nema zapsany kola ve velkém TP mám známeho na policii a no sám mi řekl že při nehodě se likvidátor si kol moc nevšímá Bohužel, ale na auto to takhle nelegálně nedám už z toho důvodu, že se stane bouračka, a nějakým (jednoduchým) způsobem se zjístí že místo 14\" mám 16\" nezapsané v techničáku a dostanu třeba o -x% méně od pojišťovny a nebo taky nedostanu nic, toho riziko nebudu podstupovat. inak zaujimava vec co som pozeral peugeot.sk tak 206+ ma pisane v cenniku len 14\" kolesa. doplnkove sa daju dokupit pre 1,4 benzin a diesel 15\". ale v katalogu doplnkov su uvedene aj 16\". nechapem a pozeram peugeot.cz a 16\" sa daju k motoru 1,4 benzin objednat uz z vyroby za 11800kc. tak neni co riesit. [upravil dne 1/2/11 16:11 pipistrel] No právě, divné . Teď jsem byl vyměnit 1 přední kolo za ten ouragan, namontoval utáhnul a projel se s tím, vyzkoušel jsem plnej rejd a nic nikde neškrtalo ani nedřelo, tak nechápu proč bych tam ty kola nemohl mít . Mám teď dvě možnosti: buďto si je nechám a prostě těch 1500 zaplatím, A NEBO je prodám a a koupím si nový 15\" S TYPOVÝM LISTEM - to už by nemohl říct nic . Ještě to musím popřemýšlet ... [upravil dne 1/2/11 16:59 Frozz] Citovat
pipistrel Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 spytaj sa ci sa daju pri objednavke noveho auta doobjednat aj 16\". podla toho budes vediet co a ako Citovat
Rejty Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 tak si kup kola o velikosti 17\" s typovym listem..nasadis.dojedes na STK..technik ti da papir a razitko..pak uz jen urad,tam ti kola dopisou do velkeho techničáku s poplatkem 50-100 kč a mužež jezdit Citovat
Frozz Odesláno 5. únor 2011 Autor Odesláno 5. únor 2011 Už jsem to promyslel a rozhodl se, kola prodávám a koupím si 15\" s typovým listem. Alespoň jsem se poučil ... viz.: ... a mám spadeno na tyto: http://www.bezva-pneu.cz/alu-kola-mam-w2-dark-6-5x15-4x108-et20/ nebo http://www.pneuhajek.cz/eshop/alu-kola/mak/akcni-mag/99163-mak-mistral-15x65-et25-108---4.htm nebo http://www.pneu-magika.cz/produkt/ronal-r51-black-4x108x15 Citovat
Fredino Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 zapis na slovensku by som neriesil pokial na nejaku 206-stku nechces dat 17-nastky abo 18-nastky...bol som u fizlov a v malom technicaku (mala cipova karticka) gumy niesu iba vo velkom TP a pokial tie kolesa nebudu abnormalne ako napr. 15-stky abo 16-stky policajt sa na tebe po slovensky povedane vyserie...peace Citovat
Frozz Odesláno 5. únor 2011 Autor Odesláno 5. únor 2011 pipistrel - ano já to vím, jsem s tím smířený, někdy holt ta estetika musí trochu ustoupit fredino - ale já jezdím v čechách . Pochop, že já bych s nima klidně jezdil, ale měl bych při nehodě případně POTÍŽE s pojišťovnou a vyplacení finanční náhrady. Mohla by být o x % nižší a nebo by třeba nemusela být vůbec - ale to já nevím, a vědět nechci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.