Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neřeš a na auto to dej hodně lidi nema zapsany kola ve velkém TP mám známeho na policii a no sám mi řekl že při nehodě se likvidátor si kol moc nevšímá

Odesláno

nechapem vyrobcov aut co ich vedie k tomu aby povolili len jeden rozmer. pritom je jedno ci das 14, 15 alebo 16 ked dodrzis rovnaky priemer kolesa. mozno sa trochu hmotnost zmeni. peugeot je v tomto dost mimo. ako som pisal v svojom vlakne na 207 je tiez len jeden rozmer schvaleny. pritom citron c3 ma ku kazdemu motoru povolene 2 alebo aj 3 rozmery diskov a pneumatik. a c3 nova a 207 je podvozkovo uplne to iste auto. proste pug je v tomto strasny skrob :(

Odesláno

inak zaujimava vec co som pozeral peugeot.sk tak 206+ ma pisane v cenniku len 14\" kolesa. doplnkove sa daju dokupit pre 1,4 benzin a diesel 15\". ale v katalogu doplnkov su uvedene aj 16\". nechapem :myslim

a pozeram peugeot.cz a 16\" sa daju k motoru 1,4 benzin objednat uz z vyroby za 11800kc. tak neni co riesit.

[upravil dne 1/2/11 16:11 pipistrel]

Odesláno
neřeš a na auto to dej hodně lidi nema zapsany kola ve velkém TP mám známeho na policii a no sám mi řekl že při nehodě se likvidátor si kol moc nevšímá

Bohužel, ale na auto to takhle nelegálně nedám už z toho důvodu, že se stane bouračka, a nějakým (jednoduchým) způsobem se zjístí že místo 14\" mám 16\" nezapsané v techničáku a dostanu třeba o -x% méně od pojišťovny a nebo taky nedostanu nic, toho riziko nebudu podstupovat.

inak zaujimava vec co som pozeral peugeot.sk tak 206+ ma pisane v cenniku len 14\" kolesa. doplnkove sa daju dokupit pre 1,4 benzin a diesel 15\". ale v katalogu doplnkov su uvedene aj 16\". nechapem :myslim

a pozeram peugeot.cz a 16\" sa daju k motoru 1,4 benzin objednat uz z vyroby za 11800kc. tak neni co riesit.

[upravil dne 1/2/11 16:11 pipistrel]

No právě, divné :myslim. Teď jsem byl vyměnit 1 přední kolo za ten ouragan, namontoval utáhnul a projel se s tím, vyzkoušel jsem plnej rejd a nic nikde neškrtalo ani nedřelo, tak nechápu proč bych tam ty kola nemohl mít :grr:bacha.

Mám teď dvě možnosti: buďto si je nechám a prostě těch 1500 zaplatím, A NEBO je prodám a a koupím si nový 15\" S TYPOVÝM LISTEM - to už by nemohl říct nic :ticho.

Ještě to musím popřemýšlet ...

[upravil dne 1/2/11 16:59 Frozz]

Odesláno

tak si kup kola o velikosti 17\" s typovym listem..nasadis.dojedes na STK..technik ti da papir a razitko..pak uz jen urad,tam ti kola dopisou do velkeho techničáku s poplatkem 50-100 kč a mužež jezdit

Odesláno

zapis na slovensku by som neriesil pokial na nejaku 206-stku nechces dat 17-nastky abo 18-nastky...bol som u fizlov a v malom technicaku (mala cipova karticka) gumy niesu iba vo velkom TP a pokial tie kolesa nebudu abnormalne ako napr. 15-stky abo 16-stky policajt sa na tebe po slovensky povedane vyserie...peace

Odesláno

pipistrel - ano já to vím, jsem s tím smířený, někdy holt ta estetika musí trochu ustoupit :fnuk

fredino - ale já jezdím v čechách :). Pochop, že já bych s nima klidně jezdil, ale měl bych při nehodě případně POTÍŽE s pojišťovnou a vyplacení finanční náhrady. Mohla by být o x % nižší a nebo by třeba nemusela být vůbec - ale to já nevím, a vědět nechci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...