Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
vypadá to suproově :super:mrk jakou si použil koncovku?Nebo si dával celej poslední tlumič?

je to koncovka ultersport, celej tlumič by byl samozřejmě lepší,ale přímo pro sw ho dělá pouze remus a stojí cca desítku, a bastlit tam nějaký univerzál se mi nechtělo, takže to nakonec skončilo jen u koncovky... :-)

Odesláno

....tak duplex popravdě nevypadá také zle, třeba se k druhé koncovce někdy dopracuju ,i když u nás na STK začínají mít už výhrady i k jednoduchým větším koncovkám...natož k duplexům... :bojim

Odesláno

jirka12 jednym slovom des, to je presne ako ked si chlapci kupia favoritku a urobia na nej tuzing, jeden vyfuk funkcny a dalsie 3 hluche...:bojim a ani s tou dvojkoncovkou to neni ziadna vyhra, k elegantnemu autu sa nehodi proste sportove prevedenie vyfukov.

filipino- to ma uz celkom zaujalo vyzera to na styl audi, pravdupovediac na take nieco by som sa osobne dal nahovorit skor ako na tie predchadzajuce:P

Odesláno
Frantic:furt lepší než tam nemít nic ;) schovanej výfuk je děsnej..

To jsi pil nějaký metanol než jsi napsal tento příspěvek?:D:D

Pil jsem Kofolu bohužel si se netrefil ;) Nechápu tvojí otázku.Co na tom vidíš?Je vidět,že se ti asi líbí u 1.6 nebo u dalších motorizací schovanej vejfuk..Každej má jinej vkus..100lidí 100chutí ;):P

Odesláno

Frantic: já tím nic špatnýho nemyslel. Prostě se mi nelíbí jak peugeot jako celkově má ty vejfuky takový divný..na mé 407dmě 2.2HDI mám taky schovanej vejfuk a má 2 zahnutý koncovky a taky se mi to nelíbí..Nejvíc by se mi líbil tenhle celej tlumič s koncovkou http://www.rclinebyirmscher.de/index.php?todo=detail&artnr=4004108007&carid=40701&root=1&detail=exterieur

Odesláno

Tomajda_406: díky :papa Docela dlouho jsem přemýšlel, co s tím výfukem udělám, protože původní stav je asi jediná vnější vada na kráse na jinak tomto nádherném autě. Dlouho jsem hledal na netu, až narazil na ULTER sport ,kde se mi jednak koncovky doporučené pro tento vůz líbily a jednak zase nebyly až tak drahé. Jak tady výše psal uživatel Frantic, vzdáleně to připomíná styl audi, což je asi to jediné, co se mi na této značce líbí :D.....................

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...