Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

dnes jsem chtěl odemknout DO a nic tak jsem odemkl klíčem a odemkli se jen řidičovi dveře zamkl jsem a zkusil to u spolujezdce a odemkli se mi také jen dveře u spolujezdce když jsem manuálně otevřel všechny dveře a zkusil zamknout u zpolujzdce tak se zamkli oboje dveře na straně spolujezdce koukal jsem na pojistky jak v autě tak v motoru a vše O.K. myslíte že se někam dostala voda? víte někdo kde je nějakej bazmek od centrálu typuji že po přístrojovkou ,ale chtěl bych jít na jisto poradíte někdo prosím nebo nějaké schéma dík

Odesláno

No bateria može dostať na čumák:

1. Parkuješ vonku, pri mrazoch stráca kapacitu až 50 percent

2. Ked jazdíš a svietiš, na krátkych vzdialenostiach nestačí sa dobíjať

3. Batéria je staršia a može končiť svoju životnosť

Odesláno

baterie to opravdu není spíš by dřív při mrazech míň točila když při startu je největší odběr a mě chytá na cvrnknutí myslím že centrál s tak malím odběrem by utáhla i baterka na 50%

Odesláno

Tak to budú stuhnuté zámky. Prípadne sa zarosili a v noci ti to pomrzlo. Dnes som mal podobný problém .Švagrov Fiat Brava dnes nešiel otvoriť. Včera bol slabší odmak cca +2 stupne, všetko sa topilo a do rána mrzlo až na -7.Zámky stuhli a museli sme to rozhýbať aby sa aspoň dalo otvoriť auto.Po naštartovaní asi po 10 min už centrál fungoval. Zajtrá budem meniť klučky tak premažem aj zámky, vazelínou Wite lition v spreji, mimochodom velmi dobrá mastička ktorá ani pri - 15 nezamrzne(podla výrobcu).

Odesláno

navaho ja by som este pozrel na rj centralneho ci tam nie je zrada bo ta riadi komplet otvaranie dver ci uz ovladacom alebo ked otvaras machanicky klucom.

Odesláno
navaho ja by som este pozrel na rj centralneho ci tam nie je zrada bo ta riadi komplet otvaranie dver ci uz ovladacom alebo ked otvaras machanicky klucom.

Máš pravdu, som si spomenul, chalan prišiel s autom že nefunguje centrál, ale ked je sucho občas ide. Tak sme otvorili riadiaciu jednotku a bol tam studený spoj. Po preletovaní to šlapalo ako nové

Odesláno

Máš pravdu, som si spomenul, chalan prišiel s autom že nefunguje centrál, ale ked je sucho občas ide. Tak sme otvorili riadiaciu jednotku a bol tam studený spoj. Po preletovaní to šlapalo ako nové

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...