Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem vyměnil cívky ezi sebou a tas co jsem se domníval, že je špatná, tak nesvítí ani na druhým světle...takže asi odešla...tu funkční jsem přehodil aspoň na levý světlo, aby cajti nepyskovaly...A jdu shánět jinou....

• O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Startér to je, to ano, ale u 607my je v podstatě součástí světla, tedy zespodu utěsňuje prostor s parabolou. Záleží, jak to má 407ma...to nevím... ale v ACI to nevedou...takže nevím co tam je...

• O 2 týdny později...
Odesláno

nezkoušel jsi to nějak ,,opravit,, prostě kuchnout.....

já totiž stále nic a už asi pujdu do nového :grr a upřimě se mi do toho ještě nechce,stále visím na jednom co stále říká,že to tam někde je,ale stále nic :(

Odesláno

No... :( Tak jsem to hledal a ten inzerát už tam není... :( Je to nějakej chlápek y Prahy...a je na Volkswagenovským foru, nebo klubu...yabejvá se tím už delší dobu... Když jsem to já našel, tak to měl na sbazaru.... a teď to nemůu najít ai je to smazaný... A jméno si nepamatuju, ale nebylo to typicky český jméno, spíš hodně cizí.... kdybych si tak já blb vzpoměl...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...