Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kopcemm: To by neměl být problém, určitě by se to mělo v pohodě vejít, ale spíš bych doporučil 195/55 R15 (rozměr který tam patří). Pokud nemáš auto snížený měl bys velkou díru mezi kolem a blatníkem... :papa

Odesláno

Ok diky za odpoved, 195/55 bude lepcejsi aspon to nebude tak tvrde.. dik moc.

jeste jsem se chtel zeptat jak to bude vypadat,jestli to bude licovat s blatnikama ,aby nebyli moc utopene ,ted tam ma ouragany 14\" a na zadku jsou hodne utopeny a vypada to divne.

[upravil dne 17/4/11 09:38 Kopcemm]

Odesláno

Ouragany maj ET 28, takže vepředu si představ o 3 mm ven při et 25 což podle mě bude akorát a vzadu při ET 15 o 13mm ven, oproti tomu co tam ted máš. Takhle to bude asi idelání, ale popravdě nechtěl bych mít disky s dvojím ET, už kvůli prohazování předních a zadních pneu :myslim

Odesláno

ja nevim no , ale koukam ze mas 1.4 to bych velke a tezke kola nedaval 206 s 16 nebo 2.0L maji tvrci poloosu..... atd nejlepsi pro tebe 15 nebo lehke 16 a guma urcite 195/55 bud R15 nebo 16 bodle alu no a kdyz se ti zdaji zadni utopeny tak tam dej podlozky - na zadek i se sroubama sem dal 900 a budou 8) super uvidis sam ale esi chces opravdu radu tak dej 15 pac vetsi sice budou hezky ale ta 1.4 bude trpet ver mi odskouseno . MRKEJ

post-34415-14109616694768_thumb.jpg

[upravil dne 17/4/11 14:35 czech111]

[upravil dne 17/4/11 14:38 czech111]

Odesláno

ještě jeden takový menší dotaz,

Na auto jsem obul kola 17\" s pneu 215/40 a ET 5

Mám snížení -45 a vzadu to dře jen když se auto zhoupne ale v předu to dře nejspíš kvůli malému ET , jenže problé je v tom že se mi to líbí tak jak to je ty kola akorat bych chtěl nechat vytáhnout blatníky, a to je můj dotaz.

Jak je vytáhnout (kdo to dělá v Okolí OVY a kolik to stojí), a popřípadně dají se vytáhnout i přední, popřípadně jak poznám že jsou XS, já si myslím že jsou ale jistý si nejsem.

Odesláno

Tak mi vcera dorazili alu kola s typacem a mam tam doporucene pneu 185/55/15 nebo 195/50/15 . Tak co myslite co tam mam radeji dat? Mate nekdo zkusenosti s 185/55?

[upravil dne 22/4/11 11:09 Kopcemm]

Odesláno
Tak mi vcera dorazili alu kola s typacem a mam tam doporucene pneu 185/55/15 nebo 195/50/15 . Tak co myslite co tam mam radeji dat? Mate nekdo zkusenosti s 185/55?

[upravil dne 22/4/11 11:09 Kopcemm]

195/50 r15 dej ....lip bude sedet, lip vypadat, mam je taky, a 100% spokojenost a v pohodě :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...