Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím ľudia. chem sa opýtať či nemá niekto schému zapojenia origo ISO konektora na autorádiu pre Peugeot 307 \"nie zapojenie pre univerzálny iso konektor\". Ak pomôže tak pridávam môj VIN: VF33ANFUB82881272, ak by mi vedel niekto zistiť schému. Zapojil som si autorádio pioneer a nefunguje mi DIMMER ( stmavnutie pri zapnutí svetiel.) Vie mi niekto poradiť kde ten kábel mám pripojiť aby to fungovalo? Ďakujem veľmi pekne

Odesláno

Obávám se, že tento signál tam není. Origo rádio totiž nemá zabudovaný displej. Jedině to vytáhnout od podsvětlení tlačítek, přístrojů, nebo od světel.

[upravil dne 24/1/11 20:05 HonzaZ]

Odesláno

Já se nedíval jestli před face nebo po face........ Ale ty víš jak sem to myslel......je uplně jedno jestli CAN VAN nebo CAN CAN , jde o to že to jde po datech

Odesláno

to znamená že tam musím prieviesť signál napríklad z popolníka? A ked tam dám interface ktorý mi spojazdní aj ovládanie pod volantom mohlo by to potom ísť s tým?

Dakujem

Odesláno

Jasně Přémo:papa. Duffuss: ano, od nějakého osvětlení při zapnutých světlech. Neznám zapojení toho interface, ale myslím, že je pouze na ovládání rádia.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...