Lamer Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 U meho drakouse mi prebyva drat jdouci od rozdelovace ukonceny jednoduchym konektorem. Po startu se na nem objevi napeti. Ma nekdo z pritomnych predstavu k cemu by mohl slouzit, resp proc tam je? Diky za odpovedi. Hodlam jej vyuzit k http://www.peugeot-club.com/main.php?co=novinky/clanek.php&id=192 bez nutnosti elektroniky(tranzistor,diody,odpory,kondik) [Editován dne 9/1/05 Lamer] Citovat
Ferry Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 tranzistor diody odpory a kondik nejsou sice nutnost ale delaji tam to zpozdeni, po kterym se svetla teprve zapnou, takze to neni takovej naraz na baterku ihned po startu (aspon tak bych videl prinos tohodle jednoduchyho zapojeni ) Citovat
Lamer Odesláno 9. leden 2005 Autor Odesláno 9. leden 2005 Souhlasim, k cemu je tam tedy ten drat? Je nejaky predstava k cemu by mhl slouzit? Citovat
Ferry Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 Mozna je to diagnostickej konektor, dobijeni nebo zapalovani.Tezko rict. Ve schematech co mam na 406 maji ruzny okruhy nekde vyvedenej jeden drat s konektorem, kterej je oznacenej jako diagnostic connector. Ale vic ti nereknu. Citovat
Lamer Odesláno 9. leden 2005 Autor Odesláno 9. leden 2005 kdyz jsem ho objevil, byl primotan takovou tou hadrovou paskou k hadici. Jsem druhy majitel od nejakeho peclivaka nemcoura. Pravidelne prohlidky a zapisy v servisni knizce. Tak me to docela prekvapilo co tam ten drat dela. Ale diky Ferry Citovat
Ferry Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 hmm barva dratu na tu se moc nehraje, urcujou se jen podle cisel.ktery jsou na dratech napsany vzdy tak do 10cm od konektoru.Barva byva uvadena ve schematech jen u konektoru. Ja mam v motoru taky spoustu volnych konektoru, jako napr. ke klimatizaci kterou nemam apod. je to proste nejakej svazek, kterej je urcenej pro vice aut a u kteryho nejsou vsechny veci zapojeny [Editován dne 9/1/05 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.