Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas, dnes som sa stal majitelom tohto kuska troska ho predstavim. Je to druhe auto v rodine , kvoli felde ktoru sem tiez predstavim sme museli pokukat ine auto a toto bol nas sen vzdy :) Auta robime s otcom , pretoze mam 16 :aut . Na hrajkanie mame teraz feliciu , peugeot bude sluzit na nakupy, jazdenie na vylety a chalupu a taktiez aj odveze co budeme potrebovat :)

Je to 2.0 HDI 80kw/109 koni Comfort Pack r.v. 7/2002 najazdne 156 000 km

vybava: Predne hmlovky, Automaticka klima, palubny pc, origo radio na CD a ovladanie pod volantom, kozenny volant, 4x airbag, ABS , ESP , BAS , servo , dazdovy a svetelny senzor a ine zaujmavosti :D Auto bolo nove kupene v SR , tento typek sa on tiez dobre staral motor cistucky , interier tiez, kasna v super stave az na dve preliaceniny (kapota , lavy zadny blatnik) nejaky ten skrabancek. Na jar sa to sa vycucnut a auto komplet profesionalne vylestit ,v najblizsich dnoch ideme do peugeotu na prehliadku a diagnostiku, teraz nas cakaju este spravit komplet rozvody, pri tom uz aj olej a somariny ako vymenit par ziarovku v zadnom svetle a take kraviny :)

63400476.jpg

VIAC FOTO http://joye.rajce.idnes.cz/Pazout/

Felicia: Uz dnesnym dnom je cistokrvna lestenka. Je tam kopec uprav a spomeniem ocenenia zatial mame 5 poharov a clanok v Autosport a tuning v cisle 11/2010. Teraz na nej este pracujem a na jar vijde v novom svetle zas. Tu je fotka stylu 2010 ;)

99969009.jpg

http://joye.rajce.idnes.cz/Fotenie_pre_Autosport-tuning/

Odesláno

Jj, ta Felda je moc povedená, pěkná a čistá práce;)

Jestli se časem pustíte i do 406 tak tady někteří členové budou mít hodně silnou konkurenci;):D

Odesláno

Felda se vám teda povedla,ta je :super,tak ať se brzo pustíte do pažoutka a držim palce ať je taky tak pěknej :super:potlesk

a vítám v klubu

Odesláno

Dakujem hosi ;) No mam fakt 16 rokov :) Co sa tyka pazouta tak uz som doma dostal zakaz co sa uprav tyka :D Na upravu bude teraz felda a pazouta si vychutnam ako seriovku. Teraz ho dame dokopy po technickej stranke a na jar planujem vytepovat interier , umyt motor a vsetky hadice (iked je to ciste :D ) a hlavne dat vycucnut tie preliaceniny ktore su tam a nasledne auto dat profesionalne vylestit :) Budem sa on starat ako sa len bude dat. Momentalne stoji pred domom ale chcel by som poriesit nejaku garaz ale pytaju za to neskutocne peniaze :( Uvidime ako to s nim nakoniec dopadne :D

Odesláno

taky zdravim, obe auta pekny, proti feliciim mam uplnou averzi,ale tahle vypada dobre. jinak na to,ze ti je 16,tak tvuj topic je na 100x lepsi urovni nez nekterych mistnich clenu...

Odesláno

ta dnesna mladez je ale vyspela...ja ked som mal 16 som sa hraval na piesocku a tahal za sebou kacicu este :D

a nie aby som auta upravoval :roll

Prva Felicia asi co sa mi paci ;):super

[upravil dne 25.1.2011 11:34 Y2K]

Odesláno

Diki ;) Chalani viete co ma v celku bavi ? Na peugeot klube nemusite Felicie a ne felicia klube nemusia Francuzske auta :D:D:D Ja taham na obidve strany :D:aut

[upravil dne 25/1/11 19:02 Joye]

Odesláno

Prinasam nejake info: Peugeot dostal nove ziarofky dopredu a dozadu , prehodil som nejaku tu povinnu vybavu z feldy. Uz sme sa pripvali aj na jar kupili sme origo plechace a gumami Michelin s dezenom 5 mm za super cenu a v blizkej dobe pojde k mechanikovy spravit rozvody a uz mu dame aj vymenit olej , filtre a podobne veci :)

Neviem ci vas zaujma a osud felicie ale pridam sem foto ako to momentalne vypada :D Kedze na peugeot som dostal prisny zakaz siahnut mojimy upravovacimi rukami tak sa rozbieham na felde :D

Momentalne znizenie , este pridu letne kola a potom sa to dosteluje

63400001.jpg

a takto momentalne odpociva v garazi :D

02022011002.jpg

Dalsie foto pridam az ked bude vsetko poskladane , poladene :)

Odesláno

Ejhéééé..zdravim a pozdravuji z Brumova-Bylnice...mel bys vedet kde to je:D

406 celkem v cajku.len bych z nu strhal vzadu ty folie:-P a felicia moc pěkná!!! Já na ni vyrostl a porad jednu mám,ale to je dobrá RATovka:D:D:D

jedine co sa mi na ní nelíbí,jsou prední svetla na rok 2011.. Rozhodne by bylo hezčí, kdyby si ty origo svetla rozlepil a predek paraboly nastříkal na černo:aut tyhle sou moc tuzérský!!! Jinak pěkné a v lete se za tebou nekdy stavim s mojí 206:-P to mam kosek kdyz tam sem:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...