Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

...tahal som znameho cca 20 km(skoda superb), ked som chcel vytocit spat hak na tahanie tak sa mi len vkuse toci aj do jednej a drehej strany a von nejde, any ideas???

Odesláno
...tahal som znameho cca 20 km(skoda superb), ked som chcel vytocit spat hak na tahanie tak sa mi len vkuse toci aj do jednej a drehej strany a von nejde, any ideas???

asi ti pomôže len odvŕtanie, hold pretrhnutý závit:grr

Odesláno

..a točí sa ľahko alebo ťažko? Lebo ak ťažko to bude ten strhaný závit a ak ľahko môže byť vytrhnuté ukotvenie toho závitového púzdra, ale to len typujem, videl som to no na Fiate. Každopádne lot of work....

Odesláno

podobne sa mi stalo na vectre...kamos prisiel z napadom, ocelove lanko a auto na nom zavesit dole kopcom nach dobre sponuje a pod tlakom srobovat von...nam sa to podarilo a po prebehnuti akymsi zavitnikom to bolo pak oukej....neviem ci ti to pomoze, ale kazdopadne to stoji za pokus...upozornujem, neprehnat to sponovanie, bo pri nahodnom pretrhnuti ta lanko dobre vyfacka!

[upravil dne 23/1/11 07:06 strick]

Odesláno

Nic nevrtat a mel jsem to samé, já sundal nárazník a je tam takový nýt, který drží z jedný strany v plastu a ten se vymáčkl. Jednoduše svářečkou ten nýt přibodovat k plechu, kterej tam je a pak už jen stačí hák vytočit a zkontrolovat popřípadě pročistit závit závitníkem. Já to dělal poprvý a stálo mě to zhruba hodinu a půl práce. Nic strašnýho. Jen musíš vědět kde všude je nárazník přišroubovaný a pak už je to hračka. :papa

Odesláno
Nic nevrtat a mel jsem to samé, já sundal nárazník a je tam takový nýt, který drží z jedný strany v plastu a ten se vymáčkl. Jednoduše svářečkou ten nýt přibodovat k plechu, kterej tam je a pak už jen stačí hák vytočit a zkontrolovat popřípadě pročistit závit závitníkem. Já to dělal poprvý a stálo mě to zhruba hodinu a půl práce. Nic strašnýho. Jen musíš vědět kde všude je nárazník přišroubovaný a pak už je to hračka. :papa

ja som vedel, ze nemohol byt zavit pretoceny, ked som s tym hakom tahal 2 tonove auto do kopca...vdaka za radu v priebehu tyzdna to spravim...:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...