paliman Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 ...tahal som znameho cca 20 km(skoda superb), ked som chcel vytocit spat hak na tahanie tak sa mi len vkuse toci aj do jednej a drehej strany a von nejde, any ideas??? Citovat
patko79 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 ...tahal som znameho cca 20 km(skoda superb), ked som chcel vytocit spat hak na tahanie tak sa mi len vkuse toci aj do jednej a drehej strany a von nejde, any ideas??? asi ti pomôže len odvŕtanie, hold pretrhnutý závit:grr Citovat
andy 3823 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 ..a točí sa ľahko alebo ťažko? Lebo ak ťažko to bude ten strhaný závit a ak ľahko môže byť vytrhnuté ukotvenie toho závitového púzdra, ale to len typujem, videl som to no na Fiate. Každopádne lot of work.... Citovat
paliman Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 toci sa tazsie, ale rukov to este ide... Citovat
strick Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 podobne sa mi stalo na vectre...kamos prisiel z napadom, ocelove lanko a auto na nom zavesit dole kopcom nach dobre sponuje a pod tlakom srobovat von...nam sa to podarilo a po prebehnuti akymsi zavitnikom to bolo pak oukej....neviem ci ti to pomoze, ale kazdopadne to stoji za pokus...upozornujem, neprehnat to sponovanie, bo pri nahodnom pretrhnuti ta lanko dobre vyfacka! [upravil dne 23/1/11 07:06 strick] Citovat
micki407 Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Nic nevrtat a mel jsem to samé, já sundal nárazník a je tam takový nýt, který drží z jedný strany v plastu a ten se vymáčkl. Jednoduše svářečkou ten nýt přibodovat k plechu, kterej tam je a pak už jen stačí hák vytočit a zkontrolovat popřípadě pročistit závit závitníkem. Já to dělal poprvý a stálo mě to zhruba hodinu a půl práce. Nic strašnýho. Jen musíš vědět kde všude je nárazník přišroubovaný a pak už je to hračka. Citovat
paliman Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 Nic nevrtat a mel jsem to samé, já sundal nárazník a je tam takový nýt, který drží z jedný strany v plastu a ten se vymáčkl. Jednoduše svářečkou ten nýt přibodovat k plechu, kterej tam je a pak už jen stačí hák vytočit a zkontrolovat popřípadě pročistit závit závitníkem. Já to dělal poprvý a stálo mě to zhruba hodinu a půl práce. Nic strašnýho. Jen musíš vědět kde všude je nárazník přišroubovaný a pak už je to hračka. ja som vedel, ze nemohol byt zavit pretoceny, ked som s tym hakom tahal 2 tonove auto do kopca...vdaka za radu v priebehu tyzdna to spravim... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.