Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau chlapi, vim ze to tady bylo probrane uz stokrat, ale nikde jsem nenasel jestli kdyz koupim novy klicek i s chipem za nejakych tych 1 800 Kč, tak jestli se da do nej nahrat kod z toho stareho. Jeste abych to upresnil tak ten kod samozrejme neznam, tak jestli se da vubec vycist? A taky bych poprosil jestli by mi mohl nekdo zjistit historii meho vozu VIN: VF36DRFNB211227837 diky moc :)

Odesláno

Nový klíček se musí spárovat s autem.........jinak to tím novým klíčkem nenakopneš.....samozřejmě musíš znát i kód immobilizéru jinak tě to do spárování ani nepustí......

Odesláno

Řeknou po prokázání totožnosti a že si majitelem tohoto vozu.....někde zadarmo někde za peníze a levné to zrovna není, my to tady taky umíme zjistit ale nejde to jen tak přes net.....

Odesláno

Tak mne dej prosim nejake echo. Kdo a kde a taky za kolik mne dokaze udelat novy klicek, ten stary mam uplne vymackany a dokonce z tama uz upadly aj tlacitka takze musim jenom klickem a proto to potrebuju cele nove

Odesláno

sardike123 pokiaľ máš poškodené len to púzdro kľúča tak to máš aj tu http://autoklicecz.cz/produkt/k228-peugeot/860-vystrelovaci-klic-peugeot-3-tlacitka/ stačí prehodiť z pôvodného kľúča vnútro (elektroniku) a planžetu, kľúč ti bude fungovať bez návštevy servisu a kódovania.

Ak potrebuješ celý kľúč nový, tak ku spárovaniu budeš potrebovať kartičku ktorú si mal dostať k autu (viď obrázok) na ktorej máš kód imobilizéra.

post-27076-14109614859776_thumb.jpg

Odesláno

Diky za info Jude, ale krome teho ze mam uplne vymackany obal tak tam uz nejsu ani tlacitka na planzete a proto potrebuju novy obal aj s vnitrkem a tu karticku sem samozrejme pri koupi nedostal :-)

Odesláno

Ak zoženieš kľúč tak tú kartičku s kódom ti vystavia v Peugeote za nejaký poplatok.

Ak sa dobre pamätám tak člen PP205 mal kompletný kľúč na predaj skús sa sním skontaktovať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...