Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte.. Ešte pred pár rokmi som videl v jednej nemeckej TV ako sa v zahraničí bežne robia mikro opravy laku. Zaujalo ma to lebo u nás sa lakujú len celé kusy a tie korektory niesu až tak trvácne. Mám pár škrabancov od \"šikovných\" vodičov v nákupných centrách a do komplet lakovania nárazníkov sa mi nechcelo ale teraz som na nete objavil v Bratislave jednu novú firmu ktorá sa zaoberá mikro opravami laku a vyťahovaním preliačin po dverách, krúpoch a pod. Chcem tam zbehnúť po zime, len by som rád poznal váš názor a či už niekto také dačo riešil.

Ďakujem za reakcie :papa

Odesláno

...no to tam tiež robia ale ja mám zatiaľ len škrabance na nárazníkoch no až do podkladu takže to potrebuje new lak, no môj otec má také ľahšie na jeho 406 takže mu to asi kúpim. Pridávam link na tú firmu až by mal niekto záujem.: www.am-auto.sk

• O 13 let později...
Odesláno (upraveno)

Mala som poškodenú kapotu preliačinami po krupobití. Dala som si to opraviť metódou PDR v Bratislave u hagelservice.sk a určite ich odporúčam a aj tento typ opravy. Auto vyzeralo po oprave ako keby krupy nepadali a jamky boli preč. Mám havarijné poistenie, teda mi škodu preplatili. 

Upraveno uživatelem Viky_N

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...