neutral Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Zdravim. Může mi někdo poradit jak rozebrat vstřikování? Schema sice mám,ale to je rada tak na půl. Jedná se o to na fotce. Citovat
straki007 Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Vzdyt to mas rozebrane. Jak jsou tam ty dve cerne kolicky po bocich tak je zmacknes klestema(maji takovou pojistku proti sobe) a rozpulis to jeste. Pak jeste myslim 25 torx a vytahnes vstrikovac. Na neho pozor jsou tam dve gumicky. A mezi tema pulkama musi byt tesneni. Citovat
neutral Odesláno 21. leden 2011 Autor Odesláno 21. leden 2011 Rozepulit to neni problem. Problem mam s vytazenim vstrikovace. Oddělám vrch a sou tam takový dvě jehličky. A ještě dotaz. Má být mezi vrchní a spodní části mezírka? Kvedlá se mi to slušně. [upravil dne 21.1.2011 14:43 neutral] Citovat
straki007 Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Kdyz to dotahnes sroubama tak se to stahne. Na vstrikovaci jsou jehlicky nebo taky napajeci kontakty pro vstrik:D Jak je takovy obdelnik na tom vstriku (jak jsou ty jehlicky) takovy vylisek , tak za to chytni kombinackama a pootoc a tahej nahoru... Citovat
neutral Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 Chlapi. Podařilo se mi při rozebírání vstřikování,že mi ustřelil \"klobouček\" viz. foto. Je na něm podložka a nebo jak to tam je? jestli sem našel všechno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.