Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte lidi, mam jen takovy teoreticky dotaz>

Jakou barvu pouzit na prestrikani plastovych dilu v interieru, potom jakou barvu na palubku. neni to primo prece plast, je to takove mekke, je to nejaky potah, ale nevim co to je. Sou na to nejake specialni spreje at se to nesedre, nesloupe ? To same na ty plasty..asit o nebude stejny sprej, nebo jo ? docela se mi nechce pouzivat ty obyc. spreje na co se daji koupit v kdejake drogerii nebo supermarketu, ty asi moc drzet nebudou. Nevim..poradte, proto se taky ptam ;) Dikas

Odesláno

jestli chces strikat plasty, tak si nejdriv kup vazbic ve spreji (vypda jako voda) pak zakladovku na plast (takovy tmel) no, a az to vsechno zashne a tu zakladovku obrousis, tak muzes strikat a ono se ti to nesloupe, ja sem tady za to vsechno (vazbic, plnidlo, perletova barva, bezbarvy lak) dal 800...

Odesláno
Napsán autorem Marlin

jestli chces strikat plasty, tak si nejdriv kup vazbic ve spreji (vypda jako voda) pak zakladovku na plast (takovy tmel) no, a az to vsechno zashne a tu zakladovku obrousis, tak muzes strikat a ono se ti to nesloupe, ja sem tady za to vsechno (vazbic, plnidlo, perletova barva, bezbarvy lak) dal 800...

Takze kdyz predpripravim povrch muzu strikat pak normalnima autosprejama a bude to drzet jako na kapote jo ? Tak to je docela dobre, chci zkusit nektere dily na palubce...vydechy sani, stredovy panel apod...jeste uvidim. Celou palubku rozhodne ee

Odesláno

Jojo...na tuneni nejsou prachy, navic co chces tunit na naftaku :), kdyz jezdi dobre. Podvozek neni pro me levna zalezistost a navic si vazim pohodlne a neskakave jizdy, vyhovuje mi vysoky podvozek, nerozmlatim auto o obrubnik pri parkovani atd...

Ale vnitrek je takovy vsedni i kdyz celkem elegantni :)

Odesláno

2 Rimmer: Koukni na téma \"Výška spojleru\" tam mám fotku a je to naf?ák!!! Je to sice ostuda, že jezdím pomalu, ale za jízdy to (pokud teda nezávodim:() nikdo nepozná a je to taková raritka oplastovanej ropák...

Takže: Nic není nemožné...olé...Peugeot...:)

Odesláno

jeste k tem plastum. mam vyskouseny, ze na to je dobrej obycejnej plnic. proste to odmastis, trosku zdrsnis a šplejchneš plničem a pak na to hod co chces. na plnici drzi snad vsechno. Delal jsem to pred 2ma lety kamosovi na narazniky k facku, puvodne cerny abs(nazev plastu) a ted to ma v laku. zatim to drzi;):papa

Odesláno

Když padla řeč o těch výdechách....jak to vytáhnu na 106 ce?.Co, Merline nemáš tucha??já myslím, že máš.Já to zkoušel, ale malou silou to nejde, větší silou taky ne a urvat to nechci.

Odesláno
Napsán autorem Hadra

Když padla řeč o těch výdechách....jak to vytáhnu na 106 ce?.Co, Merline nemáš tucha??já myslím, že máš.Já to zkoušel, ale malou silou to nejde, větší silou taky ne a urvat to nechci.

nevim, zatim nezkousel, nekde se to musi odsroubovat, ja na to jeste neprisel, jak tedka bude zkouskovy tak budu davat dohromady budiky (pulka mi nesviti) tak na to mrknu

Odesláno
Napsán autorem Kolli

jeste k tem plastum. mam vyskouseny, ze na to je dobrej obycejnej plnic. proste to odmastis, trosku zdrsnis a šplejchneš plničem a pak na to hod co chces. na plnici drzi snad vsechno. Delal jsem to pred 2ma lety kamosovi na narazniky k facku, puvodne cerny abs(nazev plastu) a ted to ma v laku. zatim to drzi;):papa

no nejak nejsem v tomhle smyslu znaly..obycejny plnic je co ? navic jak to udelat, kdyz chci natrikat vydechy ! ty jsou clenite a i kdyz je rozeberu, tak stejne steteckem a natoz pak smirkem obrousit nic nepujde...tohle se da aplikovat na nejake plochy, to beru, ale slozite tvary uz blbe :( Leda to v neajkem tom plnici cele vykoupat nebo co :)

Odesláno

Plnic je takovej sajrajt, nanasi se stejne jako marva a lak na auto - tzn. pistoli. Ma takovou spinave bilou az sedou barvu a sezenes ho v kazdy lakovne. Navic se necha narozdil od barvy krasne brousit a co vic - drzi na umelych hmotach. No a na nem pak uz drzi klasicka barva. S tim machanim slozitych dilu bych to neskousel, ale jestli je to neco malyho tak prubni klasickou fixirku, s tou by to mohlo jit. A kdyk o tom tak premejslim, jestli je ta hmota alespon trochu porezni, tak by se nemusela ani smirglovat, jen ji poradne odmasti - nejlepe asi technicakem.:papa

Odesláno

Akorát se připrav na to, že když to zku...š, tak už to nikdy nebude tak jak před tím.Já takhle zprčil knoflíky na shade a myslel jsem, že se střelím do palice.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...