Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdraviim..... kupil som si koženy interier do mojho cupatka sedačky su automaticky ovladane aj s vyhrevom a pytam sa že či mi to bude fungovat ked som tam mal v zaklade iba manulane pohybovanie sedačiek aaa potrebujem jednu dobru dušu čo už rozoberala interier že s kade mam začat u sedačiek proste nejake fajn rady na čo si mam davat pozor a tak budem povdačny za každu radu

post-23848-14109613643982_thumb.jpg

Odesláno

Už se to tu několikrát probíralo.

Je trochu složitější operace a nejspíš budeš muset oželet paměť, jelikož to je elektricky dost složitý a většinou se řídící jednotka sedadla řidiče nezapojuje a zapojí se to jen natvrdo bez ní.

Odesláno

aaa od kadial je najlepšie začat rozrabat stary interier asi to skusim od zadu zo zadnymi sedačkami + zadne tapaciri a potom sa vrhnem na sedadlo spolujazca aby som ho pre prypad nudze mal pojazdne ma niekto iny nazor alebo radu čo mam prve sparvit naozaj v tomto som lajik nejde predsa o skodu 120 :)

Odesláno

aaa tu som nijaky navod na rozobranie tapacirou a sedačiek nenašiel alebo som slaby badatel ak ma niekto nejaku stranku kde to je pekne popisane alebo ukazane tak sem snou :) šup šup

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...