Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi bych hustil standard, jako 225/50/17, což je, pokud se nepletu 2,2 - tím si ale nejsem jistej, mrkni na štítek nebo do chytrý knížky. Pokud má někdo jiný zkušenosti u tohohle rozměru, dozajista mě rád opraví.

PS: To máš tenhle rozměr na zimákách? Jestli to neplave proto, že máš letní :D

[upravil dne 20/1/11 18:34 Hodo65]

Odesláno

prosím tě tenhle rozměr sou zimní, na letních bych nevyjel. tedka jsem tam dal 2.5 tak jestly to není moc,ale příčina bude asi jinde....je mi to divný... jakmile jsou nějaké nerovnosti na silnici auto si jezdí kde chce, jako kdyby byla vůle v řízení....přitom nikde není sebemenší vůle...tak fakt nevím

Odesláno

S těma zimákama to byl samozřejmě fór :D. Osobně bych tam nacpal ty 2,2 - 2,3 a viděl bych, jak se to chová. Jestli to bude stejný, bude problém někde jinde ... Přehuštěná pneumatika má menší plochu pro kontakt s vozovkou a mohlo by se to i takhle projevovat. Dej vědět, jestli se to zlepšilo.

Odesláno

Já mam tohle letní - jezdí to dobře, jen je to tvrdší. To, že to plave je dle mého vyjetýma kolejema, do kterých zajedeš a s výškou pneu 45 to cvičí poměrně hodně. Není to jako s 50 nebo 55, kdy auto jede pružně bez vibrace jako tank.

Odesláno

No jo, ale Martinovi to plave na 225-kách, ne na 245-kách a předpokládám, že stejnej rozměr používá i v létě a neplave to, tedy alespoň se nezmiňoval. Na předchozím autě jsem měl 235/45/17, teď mám 225/50/17 a tahání ve vyjetejch kolejích je takřka stejný, takže ten nižší profil bych neviděl jako jednoznačnýho pachatele. Spíš by mohlo bejt vodítko to, jakej rozměr používá Martin na letní obutí a jak se to chová, z toho by se možná dalo usoudit něco bližšího.

Odesláno

v létě používám 225/50-17 a to nedělalo žádný problém. prostě tedka když jsou nějaký vyjetý koleje, nebo nerovnosti citím, že zatáčím do prava ale auto jede mírně vlevo. řízení ani čepy nemají vůle...vůle není nikde...na autě mám najeto tedko 100tis. podstivě. tak nevím opravdu čím to může bejt....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...