Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prosím Vás mě už ten lvíček zase vyvádí jakousi neplechu... Když dám zpátečku a nemám překážku stejně začne kvičet že ji vidí!!!:o Ale nic tam není!!!:bojim ! Už mi z toho jde hlava pěkně kolem...:roll Stále nějaké maličkosti...:blicismajlik už autu i vyhrožuju!!!:bacha no jo ale to asi nepomáhá :myslim ...

Odesláno

Mě to dělá, když je zašpiněný, nebo na sobě má námrazu, zkus očistit. Když budeš couvat a udělá to znovu, zkus vyřadit a opětovně zařadit zpátečku. Je to hrozně citlivé na nečistoty.

Odesláno

Ahojte, budu si asistenta dodělávat a chtěl bych vás poprosit co máte origoš asistenta z výroby, jestli by jste mi sem nehodily fotku zadního nárazníku jak je to tam rozvržený. Díky

Odesláno
Ahojte, budu si asistenta dodělávat a chtěl bych vás poprosit co máte origoš asistenta z výroby, jestli by jste mi sem nehodily fotku zadního nárazníku jak je to tam rozvržený. Díky

Na netu toho najdeš.

post-26507-14109614745897_thumb.jpg

Odesláno

To je jen, co jsem v rychlosti našel na prvních odkazech. Jestli ti to pomůže, můžu nafotit přímo můj, ale jen zvenčí. Sundávat se mi celý nárazník nechce.:D

Odesláno
To je jen, co jsem v rychlosti našel na prvních odkazech. Jestli ti to pomůže, můžu nafotit přímo můj, ale jen zvenčí. Sundávat se mi celý nárazník nechce.:D

Jirko nic nesundávej :D, stačí mi to takhle, možná se do toho o vékendu dám :)

Odesláno

Ty čidla jsou namontovaný v tom horním plastu (pozice 5) a v těch krajních (pozice C). Sundat je, je v pohodě, ale neví někdo z vás jestli musí dolů celej nárazník, nebo to pujde jenom totak? Díky.

post-11220-14109614759674_thumb.jpg

Odesláno

poprvé mi začal asistent blbnout, když jsem připojil vozejk, v citroenu mi řekli, že si všímá koule, protože to musí být přesně spasovaný - vidí to kouli a odrazovali mě od řešení, že je to spousta peněz za malý výsledek, ale nevím jestli měli pravdu jsou to podle mě leváci (CitiCars v holešovicích) a od tý doby mi to houkalo jako že je za mnou překážka pořád. Vyřešil jsem to tak, že jsem do někoho nacouval a od tý doby se mi asistent při zařazení zpátečky ohlásí jako nefunkční :(

Odesláno

Já mám taky kouli a origo tak tím by to fakt být nemělo. Zjistil jsem že to dělá jedno z čidel. Když se k němu přiblížím pořestane a začne to hlásit tak jak má. Pěkně čárku po čárce. Jinak popískává jak kdyby si spíš všímal cesty

• O 3 týdny později...
Odesláno

A co jsi tam dával za přístroj? Také o tom uvažuji. Nemáš nějakou fotku jak jsi namontoval na přístrojovku pokud to je nějaký externerní?

Návštěvník
Odesláno

Do citroena jsem tu kapličku od senzorl dával na vnitř zpětný zrcátko. Ono je to maličkej ten displej, na fotkách to maj prodejci hodně zvětšený, ale je tak 7 cm dlouhej a dva cm vysokej.

Když porovnáš ten displej s těma písmenkama na okně.....

1.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...