JIRA76 Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Prosím Vás mě už ten lvíček zase vyvádí jakousi neplechu... Když dám zpátečku a nemám překážku stejně začne kvičet že ji vidí!!! Ale nic tam není!!! ! Už mi z toho jde hlava pěkně kolem... Stále nějaké maličkosti... už autu i vyhrožuju!!! no jo ale to asi nepomáhá ... Citovat
JirkaMTPO Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Mě to dělá, když je zašpiněný, nebo na sobě má námrazu, zkus očistit. Když budeš couvat a udělá to znovu, zkus vyřadit a opětovně zařadit zpátečku. Je to hrozně citlivé na nečistoty. Citovat
golias Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Ahojte, budu si asistenta dodělávat a chtěl bych vás poprosit co máte origoš asistenta z výroby, jestli by jste mi sem nehodily fotku zadního nárazníku jak je to tam rozvržený. Díky Citovat
JirkaMTPO Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Ahojte, budu si asistenta dodělávat a chtěl bych vás poprosit co máte origoš asistenta z výroby, jestli by jste mi sem nehodily fotku zadního nárazníku jak je to tam rozvržený. Díky Na netu toho najdeš. Citovat
golias Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 jj díky, taky mě pak napadlo mrknout na tipcars :) Citovat
JirkaMTPO Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 To je jen, co jsem v rychlosti našel na prvních odkazech. Jestli ti to pomůže, můžu nafotit přímo můj, ale jen zvenčí. Sundávat se mi celý nárazník nechce. Citovat
třídvířko Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Tak to mě to přestalo makat úplně,jsem bez asistenta.Mě to neva,horší je to s manželkou.Čím by to mohlo být??? Citovat
JirkaMTPO Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 Podle mě je chyba někde v elektrice, zkusil bych proměřit. Citovat
golias Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 To je jen, co jsem v rychlosti našel na prvních odkazech. Jestli ti to pomůže, můžu nafotit přímo můj, ale jen zvenčí. Sundávat se mi celý nárazník nechce. Jirko nic nesundávej , stačí mi to takhle, možná se do toho o vékendu dám Citovat
somira Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 ze servisboxu.... [upravil dne 21.1.2011 08:39 somira] Citovat
golias Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Ty čidla jsou namontovaný v tom horním plastu (pozice 5) a v těch krajních (pozice C). Sundat je, je v pohodě, ale neví někdo z vás jestli musí dolů celej nárazník, nebo to pujde jenom totak? Díky. Citovat
bajza206 SW Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Celej nárazník ale drží na pár šroubkach otázka 10min:papa Citovat
salmius Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 poprvé mi začal asistent blbnout, když jsem připojil vozejk, v citroenu mi řekli, že si všímá koule, protože to musí být přesně spasovaný - vidí to kouli a odrazovali mě od řešení, že je to spousta peněz za malý výsledek, ale nevím jestli měli pravdu jsou to podle mě leváci (CitiCars v holešovicích) a od tý doby mi to houkalo jako že je za mnou překážka pořád. Vyřešil jsem to tak, že jsem do někoho nacouval a od tý doby se mi asistent při zařazení zpátečky ohlásí jako nefunkční Citovat
JIRA76 Odesláno 21. leden 2011 Autor Odesláno 21. leden 2011 Já mám taky kouli a origo tak tím by to fakt být nemělo. Zjistil jsem že to dělá jedno z čidel. Když se k němu přiblížím pořestane a začne to hlásit tak jak má. Pěkně čárku po čárce. Jinak popískává jak kdyby si spíš všímal cesty Citovat
golias Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Tak včera namontováno a dokonce to funguje. Citovat
MotoMoto Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 A co jsi tam dával za přístroj? Také o tom uvažuji. Nemáš nějakou fotku jak jsi namontoval na přístrojovku pokud to je nějaký externerní? Citovat
golias Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Nechtěl jsem s displayem, dal jsem si tam jenom zvukový ( http://www.4car.cz/cz/produkt/parkovaci-senzory-bs400/ ). Prodávám je v práci a nebyl s nima nikdy žádnej problém. Taže mužu vyfotit akorát nárazník s čidlama. Jestli chceš. Citovat
MotoMoto Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Já myslel že dáváš nějaký s displejem. Nevím kam bych ho umístil. Citovat
Návštěvník Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Do citroena jsem tu kapličku od senzorl dával na vnitř zpětný zrcátko. Ono je to maličkej ten displej, na fotkách to maj prodejci hodně zvětšený, ale je tak 7 cm dlouhej a dva cm vysokej. Když porovnáš ten displej s těma písmenkama na okně..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.