Medvěd Odesláno 10. leden 2005 Autor Odesláno 10. leden 2005 Napsán autorem Marlin Skoda 106 nikdy nebyla. Stejne jako neni PUG 105, mas P104 a pak rovnou 106. PRoste kvuli nazvu nemuzes. To je to samy, jao ze musel BMW koupit od skodovky nazev 120, aby ho mohl pouzivat Šmarjá, co to tu blekotáš??? Jáký BMW má označení 120??? Naopak Škodovka měla problém právě s Peugeotem a proto MUSELA do tehdejší západní Evropy vyvážet 105 pod označením Skoda 1050 - právě kvůli tomu, že Peugeot má patentově chráněnou nulu uprostřed - stejný problém měly i TATRY, ale 603 ani 805 se nikdy výrazně neexportovaly (když tak pouze v rámci RVHP) a protože nás tehdy Evropa brala téměř jako země rozvojové (o nějakých právech a vymahatelnosti práva si přece nebudeme dělat iluze), nechali to frantíci být. Podobně, ba ještě hůř dopadli amíci vůči rusům, kdy kulatá Volha M21 byla velice zdařilá kopie Forda z přelomu 40 a 50 let, a amíci zato nedostali ani kopějku. O žigulíku vzniklém z FIATU 124 mám taky svoje pochybnosti, ale dejme tomu že tam už rusové za tu licenci i něco zaplatili. Citovat
Marlin Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 MEdo, proste BMW 120. Baworak musel skutecne koupit od skodovky tenhle nazev, protze se VW (skodovak) docela vztekala.... s o ty skodovce jsem to nevedel, ale stejne, proste PUG 105 neni no.... Citovat
Medvěd Odesláno 10. leden 2005 Autor Odesláno 10. leden 2005 Napsán autorem Marlin MEdo, proste BMW 120. Baworak musel skutecne koupit od skodovky tenhle nazev, protze se VW (skodovak) docela vztekala.... s o ty skodovce jsem to nevedel, ale stejne, proste PUG 105 neni no.... Asi jsem si naběhl na smeč, ale BMW 120 fakt neznám - nemáš fotku? Citovat
Marlin Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 Napsán autorem Medvěd Napsán autorem Marlin MEdo, proste BMW 120. Baworak musel skutecne koupit od skodovky tenhle nazev, protze se VW (skodovak) docela vztekala.... s o ty skodovce jsem to nevedel, ale stejne, proste PUG 105 neni no.... Asi jsem si naběhl na smeč, ale BMW 120 fakt neznám - nemáš fotku? vis jak vypada jednicka Baworak? prodava se asi uz pul roku. PRoste jednicka baworak s dvoulitrovym motorem Citovat
John Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 Medvěd: BMW jedníčkový řady vypadá takhle. tady máš kdyžtak odkaz a tady fotku BMW 1 :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.