Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Marlin

Skoda 106 nikdy nebyla. Stejne jako neni PUG 105, mas P104 a pak rovnou 106. PRoste kvuli nazvu nemuzes. To je to samy, jao ze musel BMW koupit od skodovky nazev 120, aby ho mohl pouzivat :D

Šmarjá, co to tu blekotáš??? Jáký BMW má označení 120??? Naopak Škodovka měla problém právě s Peugeotem a proto MUSELA do tehdejší západní Evropy vyvážet 105 pod označením Skoda 1050 - právě kvůli tomu, že Peugeot má patentově chráněnou nulu uprostřed - stejný problém měly i TATRY, ale 603 ani 805 se nikdy výrazně neexportovaly (když tak pouze v rámci RVHP) a protože nás tehdy Evropa brala téměř jako země rozvojové (o nějakých právech a vymahatelnosti práva si přece nebudeme dělat iluze), nechali to frantíci být. Podobně, ba ještě hůř dopadli amíci vůči rusům, kdy kulatá Volha M21 byla velice zdařilá kopie Forda z přelomu 40 a 50 let, a amíci zato nedostali ani kopějku. O žigulíku vzniklém z FIATU 124 mám taky svoje pochybnosti, ale dejme tomu že tam už rusové za tu licenci i něco zaplatili.

Odesláno

MEdo, proste BMW 120. Baworak musel skutecne koupit od skodovky tenhle nazev, protze se VW (skodovak) docela vztekala.... s o ty skodovce jsem to nevedel, ale stejne, proste PUG 105 neni no....

Odesláno
Napsán autorem Marlin

MEdo, proste BMW 120. Baworak musel skutecne koupit od skodovky tenhle nazev, protze se VW (skodovak) docela vztekala.... s o ty skodovce jsem to nevedel, ale stejne, proste PUG 105 neni no....

Asi jsem si naběhl na smeč, ale BMW 120 fakt neznám - nemáš fotku?

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Napsán autorem Marlin

Asi jsem si naběhl na smeč, ale BMW 120 fakt neznám - nemáš fotku?

vis jak vypada jednicka Baworak? prodava se asi uz pul roku. PRoste jednicka baworak s dvoulitrovym motorem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...