marengo Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 zdravim, neviete mi pomoct? nesvieti mi prave svetlo, ziarovka je ok, ked meriam tak tam nameram 12V ale ked pripojim na ziarovku tak napatie sa strati. (neide len tlmene, dialkove idu) Citovat
Andreww Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 A zkoušel jsi tu žárovku i v druhém světle? Třeba se jen jeví jako dobrá. Citovat
miroja Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Ake mas vo svetle ziarovky? H4, H7+H7 ?? Moze to byt aj nejaky zoxidovany spoj (konektor), alebo kostra. Skus skontrolovat konektory, poistku c.30, prezri kabelaz... Citovat
marengo Odesláno 19. leden 2011 Autor Odesláno 19. leden 2011 mam H4ky, prave som vsetko domeral a ked vytiahnem konektor krasne 12V tam kde ma byt ked ho zasuniem tak zrazu tam je nula nemate niekto el,schemu svetiel? Citovat
Benžík Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Někde máš velkej přechodovej odpor (špatnej spoj, konektor), bez zatížení (bez žárovky) tam nic neteče, tak tam těch 12V je, se zátěží je napětí na tom přechoďáku, takže na žárovce nic nenaměříš. Měřil jsi to v patici na žárovce (i nulu - oba kabely měřáku na kontaktech žárovky)? Pokud ano, může být špatná nula, tam kde je připojená na kastli. Citovat
marengo Odesláno 19. leden 2011 Autor Odesláno 19. leden 2011 zajtra nato pozriem podrobnejsie, dakujem zatial este skusim zohnat el chcemu keby ste o niecom vedeli tak dajte vediet Citovat
radim.1008 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Pánové včera mi v chumelenici praskla žárovka H7 v levým světle. Tak dnes otevřu kapotu a že ji vyměním a nastal šok. Po oddělání víčka ze světla, jsem zjistil, že plastová krytka ve který jsou zalisovaný konektry pro připojení na patici žárovky je celá spečená. Naštěstí byl u toho strýc elektrikář. Seškvařený plast jsme oskřípali a spálenou izolaci odstranili. Zapájeli načnuté drátky a omotali izolačkou. Jak dlouho to vydrží uvidíme. A důvod toho všeho? Jakási čínská žárovka Plíšky na patici na který se zapojují konektory byly zhruba o 0.3mm slabší a celý to v tom nedrželo a vyklalo se to. Prý tam vznikal jakýsi proud. Nevím jaký, nejsem elektrikář, ale strojař . Ke všemu nová žárovka co jsem měl ve výbavě nesvítila, aniž by byla prasklá No koupíme novou a uvidíme, ale už žádný šmejd a zrovna vyměním obě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.