Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, mali ste už problém s prídavným ohrevom vody? Vymenil som toho dosť, drv, alternátor, baterku a nakoniec som zistil, že mi veľmi zaťažuje alt. a aj motor na voľnobeh ten prídavný ohrev vody. Vybral som dve 40A poistky v krabici za RJ, kde sú dve relé.

Môžem s tým takto jazdiť?

Dá sa ten ohrev vody opraviť, alebo vymeniť - kúpiť? Nikde som to nenašiel.

moje staršie príspevky:

post-23788-14109614717876_thumb.jpeg

Odesláno

Vim co myslis, ale jsou to jen topny odpory, muzou se bud prepalit nebo zkratovat. Kdyby byly prepaleny tak to bude dyl ohrivat a kdyby byly zkratovany tak odejdou ty pojistky. Pokud ma vytazeni pojistek vliv na kolisani otacek, tak je problem nekde jinde a tohle je jen jedna z okolnosti, ktera zpusobi ze se to projevi.

Odesláno
Vim co myslis, ale jsou to jen topny odpory, muzou se bud prepalit nebo zkratovat. Kdyby byly prepaleny tak to bude dyl ohrivat a kdyby byly zkratovany tak odejdou ty pojistky. Pokud ma vytazeni pojistek vliv na kolisani otacek, tak je problem nekde jinde a tohle je jen jedna z okolnosti, ktera zpusobi ze se to projevi.

Mám dojem, že sú prepálené a strelené do vody. Bralo to nenormálne veľa prúdu, sťahovalo svetlá, zaťažovalo alt a tým pádom aj celý motor - až stŕpal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...