limar Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 Ahojte, mali ste už problém s prídavným ohrevom vody? Vymenil som toho dosť, drv, alternátor, baterku a nakoniec som zistil, že mi veľmi zaťažuje alt. a aj motor na voľnobeh ten prídavný ohrev vody. Vybral som dve 40A poistky v krabici za RJ, kde sú dve relé. Môžem s tým takto jazdiť? Dá sa ten ohrev vody opraviť, alebo vymeniť - kúpiť? Nikde som to nenašiel. moje staršie príspevky: Citovat
limar Odesláno 18. leden 2011 Autor Odesláno 18. leden 2011 To nikto nemáte v aute? Je to na vodnom potrubí z ľavej strany baterky pod saním vzduchu. Citovat
sowwwa Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Vim co myslis, ale jsou to jen topny odpory, muzou se bud prepalit nebo zkratovat. Kdyby byly prepaleny tak to bude dyl ohrivat a kdyby byly zkratovany tak odejdou ty pojistky. Pokud ma vytazeni pojistek vliv na kolisani otacek, tak je problem nekde jinde a tohle je jen jedna z okolnosti, ktera zpusobi ze se to projevi. Citovat
limar Odesláno 19. leden 2011 Autor Odesláno 19. leden 2011 Vim co myslis, ale jsou to jen topny odpory, muzou se bud prepalit nebo zkratovat. Kdyby byly prepaleny tak to bude dyl ohrivat a kdyby byly zkratovany tak odejdou ty pojistky. Pokud ma vytazeni pojistek vliv na kolisani otacek, tak je problem nekde jinde a tohle je jen jedna z okolnosti, ktera zpusobi ze se to projevi. Mám dojem, že sú prepálené a strelené do vody. Bralo to nenormálne veľa prúdu, sťahovalo svetlá, zaťažovalo alt a tým pádom aj celý motor - až stŕpal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.