koblih69 Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 No elektrolyt není moc vhodnej, navíc tohle se mi zdá jako dost velký, ale hodnotu nevidím takže nevím. Lepší by byla nějaká keramika. A ten koax je tenoučkej jako tkanička, doufám, že normální vedení máš aspoň 3x tlustčí, ale na zkoušku by to asi stačilo. [upravil dne 23/1/11 19:38 koblih69] Citovat
koblih69 Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 220 mikro? To by tomu soudku odpovídalo, ale je to fakt hodně to už je malá baterka psal jsem tak 10pF - 500pF, prostě co najdeš, jak to bude malá hnědá placka tak je to von. Nicméně když to zkusíš s tímhle tak nic nezkazíš. Pokud bys měl podobně silné kabely i na standardní rozvod tak by to mohl být důvod těch problémů, ale záleží na délce a kvalitě toho kabelu, takže bych nedělal závěry. Citovat
Přema Odesláno 23. leden 2011 Autor Odesláno 23. leden 2011 Ano mám ty samé v autě.....ale jen tak max. 1 - 1,5m.......od zdroje k obrazovkám....z dvd taky vedou stejné kabely ke koncovce cinch a k obrazovkám taky..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.