feriic Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 Zdravim Vas,vim ze to sem nepatri a tak me prosim nekamenujte ale nutne potrebuju el.schema na 306 1,6 94 pro svyho autoelektrikare.Hlavne okruhy rizeni motoru a vstupy a vystupy z RJ.Jsem cestnym clenem ale tady na foru nejsou schema kompletni.Klidne aj zaplatim dikes Citovat
miroja Odesláno 18. leden 2011 Odesláno 18. leden 2011 Schemy su aj v knizke \"Jak na to\". Nepomohli by ti? Citovat
feriic Odesláno 18. leden 2011 Autor Odesláno 18. leden 2011 Jo dik za radu,na knizku jsem pomyslel ale nez ji splasim...Spis jsem cekal,ze se ozve nekdo spolucitici nebo nekdo kdo si chce vydelat.Jeste chviku poseckam a jdu ji shanet,presto dik za postreh Citovat
miroja Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 Da sa stiahnut aj z netu. Prve vydanie som videl len v originali, druhe, rozsirene pre modely aj po facelifte je prelozene aj do cestiny. EDIT: Vlastne nie, aj to prve vydanie bolo prelozene, dokonca som tu knihu drzal v ruke... [Edited on 19/1/11 08:03 miroja] Citovat
feriic Odesláno 21. leden 2011 Autor Odesláno 21. leden 2011 Tak na netu je ku...vsechno smazany.Knihu jsem mel taky v ruce,velmi uzitecna ale az na jedno schema v ni na modely do 97,ktery jsem si mmch vyfotil,jsou vsechna tady na foru a protoze budu muset odtahnout auto do autorizaku aby konecne jezdilo,tak jsem si ji diky cene odpustil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.