Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemozu. ;) Museli by mi dokazat ze nie je homologizovany alebo by museli dokazat ze svetla vyska nie je vporiadku :D A to nemaju ako. :D Ale na rozmer pneu staci pozriet... :(

[upravil dne 25/1/13 22:41 od 733thunder]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mame problem.Pri prepruzeni rezem vpredu gumu a vzadu skrkam o podblatniky nad naraznikom.

Podblatniky sa doriesia.Problemove vystupky sa nahreju a vtlacia dnu,ale co s prednymi blatnikmi? :myslim Bud dvihnut predok alebo upravit blatniky.Ked dvihnem predok,budem musiet aj zadok,ale ako dvihnut zadok?:myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Moc hezká kára, právě řeším koupi jednoho takovýho kombajnu a jelikož má interiér ve dřevě napadlo mě přesně to cos udělal Ty;) A teď si mě jen ujistil v tom, že to bude vypadat luxusně! Ten interiér omládne tak o dvě generace:super Už sem to kdysi praktikoval i na feldě, tam byla ale nevýhoda v tom, že hrana kapličky na budíky zasahovala kousek nahoru na palubku a při ostrým slunku se to fajně odráželo do ksichtu:D

Odesláno

jakou sirku kol mas, jaky pneu a jake ET? snizeni mas ted kolik, akorat to resim a dost mi lezou kola ven, tak zjistuju info. jinak to vypada moc dobre.

• O 3 týdny později...
Odesláno

takze podlozka kterou si daval nad zadni pruziny byla 2 cm, takze to slo jakoby o 2 cm hore? protoze mi kombajn lezi asi jako tobe pred tim a chtel bych zadek vysoko jako ho mas ted. podlozky budu resit v tydnu.

edit: sorry, ty mas stavak. takze si to daval tak o 2 cm?

skoda, kdyby se dalo sehnat to zadni stelovani sakra. :D

[upravil dne 12/5/13 20:54 od oni]

Odesláno

No, třeba tohle by se na 406 perfektně hodilo;) Střízlivý a nenápadný, ale já bych si to asi na auto nedal, bo by mi pak bylo ještě víc líto, že sem nekoupil V6:D

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Hodim sem aj ja nejake aktualne fotky

mtbz.jpg

ro2w.jpg

Takze zavada odstranena,nejaky blby kontakt na spinaci brzdove pedalu.No a dozil aj ventil ktory ovlada turbo,takze sa vymenili hadicky a konektor na ventile ktory ovlada EGR.Fungujeme dalej.

Hagusy su uz dole,v blizkej dobe sa zatmelia diery po nich a po antene a strecha pojde bud do cierneho leskleho laku alebo folie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...