midistar Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 Zdravím. Prosím vás neviete preto sa mi rozsvietila chyba motora na p306 ? je určite viacej možností ktoré to mohli spraviť ale je možné že to spravil aj krokový motorček ktorý sa mi začal kaziť ? Citovat
koblih69 Odesláno 16. leden 2011 Odesláno 16. leden 2011 K určení chyby potřebuješ diagnostiku, bez toho je to nesmysl. Smaozřejmě, že to může být krokový motorek, ale taky chyba některého čidla, překročení některých hodnot ... rozhodně se ti nevyplatí nic měnit bez zjištění původu chyby. I pak samozřejmě může mít víc příčin, ale víš aspoň zhruba kde hledat. Citovat
midistar Odesláno 16. leden 2011 Autor Odesláno 16. leden 2011 jasné viem že prve treba diag. ale viem že mám blbý krokáč tak som sa chcel informovať či to môže robiť to... Citovat
midistar Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 nové zistenia ohľadom kontrolky. Dnes sa mi opäť rozsvietila keď som prudko zošľapol brzdu... niejaký nápad čo to môže byť? bol som aj na diag. a tam ukazovalo akurát chybu: snímač tlaku - koherence... neviete čo to môže byť ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.