Edison Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 Ale musí to jít nějak i bez totální degradace původního klíče... Citovat
h4wk3y Odesláno 21. leden 2011 Odesláno 21. leden 2011 mi prisla vyplata, tak zkusim asi neco objednat, ale nemuzu se rozhodnout co Citovat
h4wk3y Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 tak jsem to objednal... koupil jsem ten tritlacitkovy, libi se mi nejvice a maji planzetu... http://cgi.ebay.co.uk/Peugeot-3-Button-flip-key-case-406-/190485124781?pt=UK_Car_Parts_Vehicles_Automobila_ET&hash=item2c59cc56ad a vnitrek snad nebude takovy problem upravit... Citovat
Edison Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Jo.. Je to ale jen pouzdro. No, jsem zvědav, jak do toho nabastlíš čip. Citovat
Edison Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Našel jsem dokonce 1 tl. http://cgi.ebay.de/MERCEDES-1-BUTTON-C-CLASS-FLIP-KEY-CASE-WITH-BLADE_W0QQitemZ190480840381QQcategoryZ10398QQcmdZViewItem Ale je to zase na MB. Takže planžeta a bastl. [upravil dne 22.1.2011 15:40 Edison] Citovat
h4wk3y Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 to co jsem objednal, tak je i s planzetou.. aspon ja to tak z popisu chapu... Citovat
Edison Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Jasně. Je to pouzdro, 3 tl. planžeta. Co se třema tlačítkama fakt nevím a jak to tam NABASTLIT... no.. to taky nevím, jak to dopadně.. No... jsem na to moooc zvědav. Citovat
h4wk3y Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 koukam, ty asi nejsi moc bastlirsky typ Citovat
Edison Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Jsem... A hodně, to mi věř. A navíc z oboru a umím si představit, co věci chtějí, aby 1. k něčemu vypadaly, 2. aby taky vydržely zacházení. Ona je jedna věc to tam \"nějak\" nabastlit a pak se divit, že to tam nedrží a druhá to tam fakt dobře zamontovat. Ono k tomu druhému jsou určený prostě kapku jiné prostředky (ta pouzdra. Do tohodle patří konstrukčně jiný čip - který se pak klonuje z origo a pro původní čip je určené jiné pouzdro)... Asi právě proto jsou věci, ke ktrým jsem skeptický... ;-) Citovat
Edison Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Jsem krutý... ale realista... :-) Však on se správný klíč dříve, či později objeví... :-) Citovat
h4wk3y Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Y2K... zatim to asi nikdo nedelal... ja ted objednal svuj klic a zkusim to tam nejak rozumne nabastlit... kdyz se povede, tak ti to klidne udelam taky... Citovat
dalibor307 Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 h4wk3y a nehodil by si tu tiez foto ako sa ti to podarilo prip. postup? kamarat zufalo zhana vyskakovaci kluc a zatial sme nasli len taky aky si objednal ty takze dufam ze sa to podari, ja niesom typ co by vedel bastlit tak preto som vlastne zalozil aj toto vlakno Citovat
dalibor307 Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 je třeba vyndat břit s tvého klíče, odstránit plast a nit, pak vyklepnout nit z vyskakovačky a vytáhnout břit. Dle břitu z vyskakovačky upravit čepeli z původního klíče zbrušením nejakým pilníkem, pak břit zasunout do vyskakovačky, převrtat díru, dle rozměru díry vyskakovačky v míste uložení břitu, pak zasunout nit. do obalu klíče vložit transponder imobilizéru co nejblíž ke břitu a nečim ho zalepit aby byl napevno. pak klič poskládat a je plne funkčnej. hodne štestí, břit je tvrdej. já jsem do delal po dvou večeřích, jde to hodne pomalu Ericce a nehodil by si sem fotku svojho kluca? aby som mal aspon predstavu ako vyzera funkcna vyskakovacka na 406? pls vopred diky Citovat
h4wk3y Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 cau, klic jsem mel doma a zas jsem ho posilal zpet... Mel vadu, ze i kdyz byl zavreny, tak mel obrovskou vuli a klic jakoby kouskem vylezal z toho krytu... Jinak pridelat tam elektroniku nebude problem... Presne vychazi prostredni tlacitko toho krytu na spinac na elektronice z jednotlacitka... Samozrejme drzak tam na to neni, ale pujde to krasne pridelat tavnou pistoli... Ted jen vyresit jak udelat baterku... Ale to budu koumat az mi prijde fungujici obal ... Takze ted cekam, az mi ho vymeni a pak urcite hodim nejaky navod a fotky... Vydrzte ... Citovat
dalibor307 Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 ja som si objednaval na svoju 307mu a tiez som ho vratil lebo chybalo tlacikto dufam ze mi pride cim skor novy, tak potom daj vediet ako si pochodil Citovat
švejk Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 sice jsem chtel zalozit nove tema, ale informace na kterou se chci zeptat asi slusne poslouzi i jinym, co by chteli vyskakovaci klic jakym zpusobem se da nedestruktivnim zpusobem vyndat planzeta ze stareho klice? Prepokladam, ze u kazdeho modelu to bude trosku jinak, takze predem rikam, ze me momentalne zajima stary model 406ky. Abych nastinil situaci. Pred nedavnem jsem si poridil podle VINka klic (s DO), ten mi nesedel a tak po dlouhem premysleni a sebezpytovani poridil i zamky, ktere jsem si myslel, ze budou take podle VIN, ale ejhle-nejsou. K nim jsem sice dostal dva klice, ale ani jeden neni s dalkovym ovladanim. Proto bych rad prehodil planzetu z klice s DO s tim bez DO. edit: tak jsem si vzpomnel, ze mam jeden klic, na kterem si to muzu klidne i destruktivne ozkouset. Postup je jednoduchy. Upevnit planzetu do sveraku a \"vyviklat\" ven. Je tam jenom nastrcena. To pro ty, kteri budou resit stejny problem Jinak pokud by mel nekdo zajem o pomerne zachovaly klic od 406ky (stary model, s infra), muzu venovat. [upravil dne 27.10.2011 22:46 od švejk] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.