Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Karel: zrovna nemám auto poblíž..je v Koblově..možná tam pojedu v sobotu nebo až v pondělí a vyfotím..no brát je budu tak i tak

Slipkont: jj Fido mi o tom říkal...napiš mi kdyžtak do pm icq a domluvíme se

[Edited on 5/5/11 18:39 KingSpade]

Odesláno

ačkoliv to tu Slipkontovi zasíráme..čímž se omlouvám tak

Karel: bohužel tapeci jsou už pryč...Otec dneska auto odvezl bez toho aníž by mi to oznámil.

Odesláno

a je to tady !! co dělá francouský automobil francouzem , ano , žluté mlhovky ... zde je výsledek mého dnešního snažení ..

DSCN5424.jpg

Teď čekám jen na vaše názory :myslim

[upravil dne 12/5/11 15:20 Slipkont]

• O 4 týdny později...
Odesláno

PŘÍPRAVA NA LETNÍ SEZÓNU 2012 ....

Tím to patří VELKÉ DÍKY Fiďákovi že se obětoval a jel se mnou pro tyto kolesa až do Brna a jsem mu velkým dlužníkem ... Příští rok půjdou na auto , letošní sezónu dojezdím s těma šuntama ..

DSCN5531.jpg

[upravil dne 8/6/11 07:21 Slipkont]

Odesláno

Dženkujem chalani , jsou opravdu jako nové a cena za hubičku ....Tak zatím nejsou prachy na pneu :D takže obutí musí počkat ale vše se uvidí přece léto ještě nekončí .... :myslim

Odesláno

kolesa schvaluju.Měl sem je taky na 309 a na autě vypadaj moc dobře! A 405kám slušej hodně! Jinak mlhovky paráda!!! :mrk hodně to pozvedne to auto!

Odesláno

for Stuchy >> pneu budu mít za velkoobchodní ceny po známostech , ale pšš :D

for SV24 >> právě že jsem se rozhodl pro tyhle protože fakt na 405kách je to ,,nejkrásnější\" ale díky za tvůj názor , opravdu moc si ho cením ale auto má hodně much ale hodně ale ty se budou postupně minimalizovat na mušky ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...